MijnReceptenboek.nl lanceert MijnKoelkast App

Persbericht geplaatst door jeroenstraathof op 26-02-2013

MijnReceptenboek.nl, dé culinaire community van Nederland, lanceert vandaag haar nieuwe gratis Android app: MijnKoelkast app. Deze app staat volledig in het teken van gebruikersgemak. De app stelt haar gebruikers in staat om zonder woorden in te typen volledig visueel en intuïtief recepten te zoeken. Door producten uit een rijk gevulde koelkast te slepen, kan de gebruiker naar recepten zoeken die in de database van MijnReceptenboek.nl aanwezig zijn. De app zoekt in meer dan 30.000 kwaliteitsrecepten van de MijnReceptenboek.nl database. Deze manier van zoeken naar recepten is uniek, zeer eenvoudig en ontzettend leuk om te doen!

Jeroen Straathof van MijnReceptenboek.nl over MijnKoelkast app: “In de koelkast in de app bevinden zich standaard meer dan 50 producten en op basis van ieder seizoen passen we het assortiment van de koelkast aan. MijnKoelkast app draagt bij aan creativiteit in de keuken. Tevens is het leuk om op deze manier te zien wat je kunt maken met wat je nog hebt liggen in je koelkast, dit scheelt weer in de hoeveelheid voedsel dat voorheen verspild werd en daar dragen wij als MijnReceptenboek.nl graag aan bij!“

“In onze testgroep kwamen wij er achter dat zelfs een kind op deze manier kunnen aangeven wat hij of zij wil eten. Hoewel we hier niet bij hebben stilgestaan, is dit voor ons een bevestiging dat de app zeer eenvoudig werkt, aanspreekt, en voor iedereen, jong en oud, te gebruiken is.”

De app is zeer gedetailleerd; bepaalde items hebben meedere subkeuzes, zoals als men bijvoorbeeld franse kaas selecteerd kan men kiezen uit 12 soorten franse kaas. Het totaal aantal items waar nu al uit te kiezen, is meer dan 150! Alle items met enige transparantie zijn ook zeer realistisch weergegeven, zoals de wijnflessen. Deze app is op alle Android apparaten te installeren, waarbij de app vooral goed werkt op apparaten met een iets groter scherm. Op een tablet komt de app helemaal tot zijn recht met de hoge resolutie afbeeldingen van de items in de koelkast.

MijnKoelkast app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de Google Play store.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrb.mijnkoelkast

Over MijnReceptenboek.nl
MijnReceptenBoek.nl is een culinaire community met meer dan meer dan 28.000 leden. MijnReceptenBoek.nl richt zich op alles wat te maken heeft met het bereiden van eten. De site bevat meer dan 30.000 recepten, ontelbare gebruikerservaringen en daarnaast nog 550 pagina’s ingrediënteninformatie.

Tevens schenkt MijnReceptenboek.nl bovengemiddeld aandacht aan voedselallergieën en overgevoeligheid voor verschillende ingrediënten. Daarom is MijnReceptenBoek.nl een uitstekende informatiebron voor een zeer brede groep, van professionals tot hobbykoks. MijnReceptenboek.nl telt maandelijks 1.500.000 unieke gebruikers en wordt gemiddeld meer dan 2.200.000 keer per maand bezocht.

Voor de redactie:

Zie voor meer informatie:
www.mijnreceptenboek.nl www.mijnreceptenboek.mobi - www.mijnboodschappenlijstje.mobi

Niet voor publicatie:
Jeroen.Straathof@newego.nl op 010-592 85 19 / 06 – 22 888 027.

Logo’s en afbeeldingen zijn te vinden op www.mijnreceptenboek.nl/press/

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van jeroenstraathof: