Mimecast biedt cloud-based ondersteuning voor Microsoft Office 365

Persbericht geplaatst door Influx PR op 06-07-2011
Mimecast biedt cloud-based ondersteuning voor Microsoft Office 365

I.R.I.S. draagt zorg voor implementatie van Mimecasts nieuwe dienst

Meerssen, 6 juli 2011 Mimecast – marktleidend leverancier van een cloud-based e-mailoplossing voor Microsoft Exchange – introduceert een volledige suite voor Office 365, de Office-programma's en informatie als cloudservice die Microsoft onlangs presenteerde. Hiermee profiteren bedrijven van een onafhankelijk, waterdicht, lange-termijn e-mailarchief. I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – is partner van Mimecast en verzorgt de implementatie van Mimecast-oplossingen bij uiteenlopende organisaties in Europa.

Mimecast biedt een cloud-based e-mailservice (anti-spam, anti-virus, datalekpreventie, e-mailarchivering, contentcontrole, eDiscovery en continuïteitsdiensten) voor alle gangbare e-mailsystemen, via Microsoft Outlook, BlackBerry en webbrowsers. Zo worden e-mailbeveiliging, -continuïteit en -archivering aangeboden op één enkel platform.

De diensten van Mimecast voor Microsoft Office 365 bieden veel voordelen:

 • 100% SLA - Mocht er sprake zijn van geplande of ongeplande uitval, tijdens of na de overgang naar Office 365, dan levert Mimecast automatisch een ononderbroken e-mailservice aan eindgebruikers via hun Outlook-mailboxen.
 • Een uniform systeem - Mimecast ondersteunt alle combinaties van Exchange – zowel op locatie als gehost en als onderdeel van Office 365 – dankzij gecentraliseerd policymanagement en een organisatiebreed archief, waar de mailbox van de gebruiker zich dan ook bevindt.
 • Legal en compliance support – Met de granulaire eDiscovery en de mogelijkheden voor ‘litigation hold’ kunnen daarvoor toegewezen medewerkers snel data identificeren, controleren en terughalen. Voor elk bericht worden sterke ‘chains of custody’ bijgehouden, die bewijswaardige data bieden, mocht dat nodig zijn.
 • Naadloze integratie – De oplossing is gemakkelijk te implementeren. Organisaties hoeven alleen hun MX-records om te zetten in de richting van Mimecasts datacenters en SMTP-journaling mogelijk te maken in Microsoft Exchange Online. Op deze manier worden de archiveer- en continuïteitmogelijkheden volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook en Exchange.
 • Migratieondersteuning – Bij ieder migratieproces is er sprake van risico’s. Mimecast beschermt data door de e-mailgeschiedenis eerst naar een onafhankelijk Mimecast-archief te verplaatsen, voordat alle data naar Office 365 wordt overgezet. De risico’s worden verder verkleind door een geconsolideerde berichtenopslagplaats voor lopende zaken.
 • René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “Sinds de start van ons partnership met Mimecast begin dit jaar, hebben we al veel klanten mogen verwelkomen die tevreden werken met de e-mailoplossing in de cloud van Mimecast. Met Microsoft Office 365 hebben organisaties een alternatief voor het beheer van hun e-mailsysteem op locatie. Dit pakket biedt grotere schaalbaarheid, lagere eigendomskosten en een vermindering van de complexiteit van de e-mailinfrastructuur. De diensten van Mimecast hebben ervoor gezorgd dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun investering in Exchange. De ondersteuning voor Office 365 is daar geen uitzondering op.”

  I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
  Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
  e-mail:
  info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

  Over Mimecast
  Mimecast is een snelgroeiend Software as a Service (SaaS)-bedrijf. Zij bieden een online platform waarop bedrijven hun belangrijkste zakelijke communicatie en data goedkoper, sneller, veiliger en slimmer kunnen beheren. Mimecast is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2003 en heeft vandaag de dag kantoren in Europa, Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en de Kanaaleilanden en wereldwijd ongeveer 4000 klanten. Meer informatie op www.mimecast.com.

  Over I.R.I.S.
  I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
  I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
  I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

  Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
  Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

  Voor redactionele informatie:
  Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
  Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

  deel deze pagina:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van Influx PR: