Mimecast en I.R.I.S. bieden organisaties een halfjaar gratis migratiediensten

Persbericht geplaatst door Influx PR op 13-07-2011
Mimecast en I.R.I.S. bieden organisaties een halfjaar gratis migratiediensten

Migratiehulp beperkt e-maildowntime en dataverlies en zorgt voor naadloze overgang

Meerssen, 13 juli 2011 Mimecast – marktleidend leverancier van een cloud-based e-mailoplossing voor Microsoft Exchange en Office 365 – biedt migratiediensten aan organisaties die upgraden naar Microsoft Exchange 2010 of Office 365. Hiermee worden e-maildowntime en dataverlies tijdens het migratieproces voorkomen. Deze diensten zijn een halfjaar gratis beschikbaar voor elke organisatie die binnen zes maanden overstapt. In Nederland verzorgt I.R.I.S.– gespecialiseerd inIntelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – de implementatie van Mimecast-producten.

Met de migratiediensten hebben gebruikers continue toegang tot hun e-mail tijdens geplande en ongeplande serverdowntime. Een rolling/actief archief van 58 dagen van alle inbound, outbound en interne e-mail verkleint de kans op dataverlies. Gebruikers hebben overal en altijd toegang tot zowel hun live als opgeslagen e-mails via hun Mimecast-webmailbox. Daarnaast versterkt de Mail Transfer Agent het IT-team door e-mails op basis van de locatie van de server of gebruikersmailbox slim te routeren.

Voor organisaties die migratie naar Exchange 2010 overwegen, bieden Mimecast en I.R.I.S. een Exchange 2010 Readiness Kit – die Solution Briefs, ‘how-to’-guides en datasheets bevat – en een serie webinars over de voorbereiding op migraties en het oplossen van problemen. De ‘Challenging Complexity’-blog van Mimecast zal zich eveneens richten op migratiegerelateerde zaken en ook gastbloggers vanuit de wereldwijde Exchange-community zullen een bijdrage leveren.

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “We zien op dit moment een stijging in het aantal e-mailmigraties. Bedrijven willen steeds meer profiteren van de kracht en flexibiliteit van Exchange 2010 op locatie of overstappen naar de e-mailoplossing van Microsoft in de cloud, Office 365. Maar bij ieder migratieproces heb je te maken met risico’s die kunnen resulteren in e-maildowntime, dataverlies en beveiliginguitval, als je daar niet op de juiste manier mee omgaat. Wij bieden organisaties namens Mimecast de kans om de risico’s in het hele proces weg te nemen.”

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.com
internet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over Mimecast
Mimecast is een snelgroeiend Software as a Service (SaaS)-bedrijf. Zij bieden een online platform waarop bedrijven hun belangrijkste zakelijke communicatie en data goedkoper, sneller, veiliger en slimmer kunnen beheren. Mimecast is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2003 en heeft vandaag de dag kantoren in Europa, Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en de Kanaaleilanden en wereldwijd ongeveer 4000 klanten. Meer informatie op: www.mimecast.com.
Meer informatie over Mimecasts migratiediensten op: www.mimecast.com/migrationassist.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: