Mimecast maakt beveiligingsmaatregelen voor cloud gebaseerde e-mailoplossing openbaar

Persbericht geplaatst door Influx PR op 29-03-2012
Mimecast maakt beveiligingsmaatregelen voor cloud gebaseerde e-mailoplossing openbaar

Meerssen, 29 maart 2012 Mimecast heeft zijn beveiligingsmaatregelen openbaar gemaakt. De leverancier van een cloud gebaseerde e-mailoplossing geeft hiermee een reactie op de standaard die onlangs door de Cloud Security Alliance (CSA) is gezet: het Security, Trust & Assurance Registry (STAR)-register. Hiermee wil de CSA het voor afnemers van clouddiensten makkelijk maken om leveranciers wat betreft beveiliging op een betrouwbare manier te vergelijken en zo een weloverwogen keuze te maken.Op dit moment is Mimecast – naast Microsoft en Solutionary – een van de drie marktleidende bedrijven die informatie over hun beveiligingsmaatregelen bekend gemaakt hebben.

Er is steeds meer vraag naar openheid in cloudbeveiliging. Maar hoewel veel bedrijven de gevraagde informatie verstrekken aan de CSA, willen ze nog zo weinig mogelijk van die informatie prijsgeven. Dit beperkt klanten bij het maken van een betrouwbare keuze voor een bepaalde clouddienst.

I.R.I.S., partner van Mimecast in Nederland, is blij met de openbaarmaking. René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “Ook wij hebben als implementatiepartner van Mimecast de verantwoordelijkheid om ten opzichte van onze huidige en toekomstige klanten volledig transparant te zijn over welke oplossingen we bieden en waarom. Ik vind dat we open moeten zijn in plaats van onze beveiligingsmaatregelen te beschouwen als ons eigendom, en we zouden leveranciers van clouddiensten moeten aansporen om hetzelfde te doen. Dit is dé manier waarop we integriteit, effectiviteit en performance kunnen handhaven binnen deze branche.”

Voor meer informatie over Mimecasts security-oplossingen: http://www.mimecast.com/What-we-offer/Email-Security/secure-email-gateway/.

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com - www.iriscorporate.com.

Over Mimecast
Mimecast is een snelgroeiend Software as a Service (SaaS)-bedrijf. Zij bieden een online platform waarop bedrijven hun belangrijkste zakelijke communicatie en data goedkoper, sneller, veiliger en slimmer kunnen beheren. Mimecast is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2003 en heeft vandaag de dag kantoren in Europa, Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en de Kanaaleilanden en wereldwijd ongeveer 4000 klanten.
Meer informatie op: www.mimecast.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034 - e-mail: corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: