Mimir multiposting ontwikkelt als eerste partner geheel zelfstandig interactieve client applicatie b

Persbericht geplaatst door Influx PR op 19-05-2016
Mimir multiposting ontwikkelt als eerste partner geheel zelfstandig interactieve client applicatie b
Delft/Leiden, 19 mei 2016 - Mimir multiposting is de eerste Carerix-partner die een volledig werkende applicatie heeft ontwikkeld op basis van Carerix CxScript. De interactieve client draait geheel zelfstandig binnen het Carerix-platform en maakt op de achtergrond gebruik van de laatste versie van de Mimir multiposting webdiensten. De client is zelflerend en leert per klant hoe deze zijn vacatures op vacaturebanken indeelt. Dit maakt snellere doorplaatsing van vacatures mogelijk.

De Mimir multiposting interactieve client biedt Carerix-klanten een groot aantal voordelen. De client voelt en werkt als een standaard Carerix-onderdeel en maakt gebruik van de laatste functionaliteit die binnen Mimir multiposting beschikbaar is. De klant behoudt de volledige controle over de categorisering van zijn vacatures op vacaturebanken, waarbij de client hem optimaal ondersteunt.

Mimir multiposting onderscheidt zich door software te leveren die het beheer van vacatures op vacaturebanken een integraal onderdeel van de recruitmentsoftware maakt. De webdiensten van Mimir multiposting zijn sinds 2011 beschikbaar binnen Carerix.

Reinald Snik, directeur Carerix is verheugd over het feit dat Mimir Multiposting de eerste partner is die geheel zelfstandig via een API een koppeling met Carerix heeft gemaakt. “Wij bieden partners met Carerix Market Place een selfservicemodel om features/modules te activeren los van interne collega’s. Het is weer een belangrijke stap vooruit om te komen tot een ecosysteem met de Carerixsoftware als middelpunt.”

Ook Guido Rusch, directeur Mimir Multiposting is positief: “De interactieve client vervangt de huidige webdiensten die Mimir multiposting sinds 2011 binnen Carerix aanbiedt. Ik verwacht met de nieuwe applicatie een groot aantal nieuwe Carerix-klanten van vacature multipostdiensten te gaan voorzien in 2016.”

Voor de redactie:

Over Carerix
Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 50 medewerkers en meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gaz, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Voor meer informatie: www.carerix.com

Over Mimir multiposting
Mimir multiposting biedt sinds 2006 webservices om vacatures op vacaturebanken te beheren. Mimir multiposting is de enige leverancier van multipostdiensten die het volledige beheer van vacatures 100% vanuit de recruitmentsoftware zelf laat verlopen. Carerix klanten kunnen sinds 2011 hun vacatures eenvoudig en snel plaatsen op de gewenste jobboards door gebruik te maken van de Mimir multiposting technologie. Voor meer informatie: www.mmimir.nu

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: carerix@influx-pr.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: