Mobiele archieftoegang voor de iPhone: I.R.I.S.-partner Mimecast breidt e-mailmanagementdiensten uit

Persbericht geplaatst door Influx PR op 11-01-2012
Mobiele archieftoegang voor de iPhone: I.R.I.S.-partner Mimecast breidt e-mailmanagementdiensten uit

Meerssen, 11 januari 2012 I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligent Document Recognition (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT), en preferred reseller van Mimecast in Nederland – meldt dat de e-mailmanagementdiensten van Mimecast zijn uitgebreid met een iPhone-app. Hiermee beschikken werknemers over een uitgebreide mobiele inbox en de mogelijkheid om gearchiveerde e-mails op te zoeken en te bekijken vanaf hun mobiele apparaat. De nieuwe iPhone-app van Mimecast is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Het nieuwe, flexibele Mobiele Toegangsplan van Mimecast ondersteunt archiefdoorzoekmogelijkheden vanaf iPhones en BlackBerry’s en biedt e-mailcontinuïteit voor BlackBerry-gebruikers. Hiermee kunnen IT-managers hun eindgebruikers toegang geven tot hun e-mailarchieven vanaf verschillende mobiele apparaten, zonder de kosten en complexiteit van meerdere licenties. Mimecast verwacht het nieuwe licentieplan de komende maanden uit te breiden naar andere mobiele platforms, zoals Windows Mobile en Android.

Dries Ausems, Business Development Manager bij I.R.I.S. Nederland: “Organisaties realiseren zich dat bedrijfsmobiliteit niet langer een ‘nice-to-have’ is. Door onze diensten van Mimecast uit te breiden naar de iPhone, en binnenkort ook naar andere platforms, kunnen zowel grote als kleine bedrijven al het personeel meer flexibiliteit bieden. Zo zijn ze er zeker van dat hun werknemers productief kunnen blijven, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken.”

Uit onderzoek blijkt dat 91% van de Fortune 500-bedrijven ofwel de iPhone gebruiken of bezig zijn met testen voor de implementatie van dit apparaat. Met de nieuwe Mimecast-app beschikken iPhone-gebruikers over een compleet e-mailarchief en uitgebreide zoekmogelijkheden. Gebruikers kunnen hiermee zoeken op een bepaalde datum, afzender en zelfs op inhoud van specifieke delen van de e-mail, of bijlagen.

“Mimecast levert eenvoudige, bruikbare oplossingen voor meerdere platforms. Deze flexibiliteit is van grote waarde voor onze klanten”, aldus Dries Ausems.

Voor de redactie:

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over Mimecast
Mimecast is een snelgroeiend Software as a Service (SaaS)-bedrijf. Zij bieden een online platform waarop bedrijven hun belangrijkste zakelijke communicatie en data goedkoper, sneller, veiliger en slimmer kunnen beheren. Mimecast is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2003 en heeft vandaag de dag kantoren in Europa, Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en de Kanaaleilanden en wereldwijd ongeveer 4000 klanten. Meer informatie op: www.mimecast.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: