Mode in onderkleding

Persbericht geplaatst door dagevosondermode op 09-07-2015
moderne damesondergoed
Ondergoed wordt steeds modieuzer. Ook de fabrikanten van lingerie en onderkleding zijn zich steeds meer bewust dat ook jij wilt dat je ondergoed moet voldoen aan trends en mode-eisen. Wie draagt er nu nog die ouderwetse onderkleding, zoals grote hoge witte slips? Dat heeft voor jou als moderne jonge vrouw allang plaatsgemaakt voor modern ondergoed. Jij draagt toch ook heupslips, hipsters, boxershorts of strings in moderne kleuren, in uni en dessins en met en zonder kant?Als moderne vrouw voel jij je goed in je moderne ondergoed en je hebt waarschijnlijk in jouw garderobe een ruime keus.

Bewuste keuze in ondergoed

Naast de keus in modern en trendy ondergoed, is het ook belangrijk dat een slip, string, hipster of boxershort comfortabel zit en prettig aanvoelt op je lichaam. Jij maakt tocheen bewuste keuze bij het kopen en dragen van ondergoed? Bij een strakke broek doe je een andere slip aan dan bij een wijde broek of rok. Ook voor verschillende activiteiten heb je waarschijnlijk verschillende onderbroeken. Bij het beoefenen van een sport draag je bijvoorbeeld een boxershort, terwijl bij een avondje uit een string beter past.

Corrigerend ondergoed

Niet alleen de keuze in kleur, materiaal, dessin of model is voor ons vrouwen belangrijk bij het kiezen van de juiste slip. Soms is het nodig om onze vrouwelijke vormen enigszins te corrigeren door het dragen van corrigerend ondergoed. Het strakke jurkje of broek staat dan net een beetje mooier. Corrigerend ondergoed is verkrijgbaar in slips, hemdjes en onderjurken. Je maakt je figuur net dat beetje strakker met corrigerend ondergoed om je een stuk zelfverzekerder te voelen. Het ondergoed houdt zijn corrigerende werking, ook na vele malen wassen.

Ondergoed voor iedere vrouw

De ruime keuze in ondergoed maakt dat ook jij je lekker voelt in je string, slip, hipster of boxershort. Van jong tot oud, van dik tot dun. Ondergoed van nu is niet alleen modieus en trendy, maar ook comfortabel om te dragen. Met de enorme variaties in modellen, kleuren, dessins en fabricages, is er voor ons allemaal genoeg keuze om mooi voor de dag te komen met onze lingerie.

deel deze pagina: