Modern en snel - Autorijschool Streetwize

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 08-07-2014

De lesauto is het visite kaartje van elke rijschool. Streetwize geeft de rijlessen in een moderne en zeer rijk uitgevoerde Seat Leon FR. Met deze auto begin je in stijl aan je rijbewijs. Van de 18″ inch lichtmetalen velgen tot aan de ergonomisch gevormde sportstoelen. De auto waarin je lest heeft een panoramisch schuif/kanteldak, dat tijdens de warme zomerdagen open zal staan. Naast het sportieve uiterlijk staat de veiligheid van de lesauto boven aan het lijstje.

Uitstekend zicht

De Seat Leon behoort tegenwoordig tot de beste lesauto’s van het moment. Dat is mede te danken aan het uitstekende zicht binnen en rondom de auto en de hele rits aan veiligheidsopties. De Leon heeft onder andere parkeersensoren voor- en achter, vermoeidheidsherkenning en Lane assist. Een auto die zichzelf binnen de lijnen van de rijbaan houdt behoort niet langer meer tot de toekomst. Tijdens de rijles zal hier ook zeker aandacht aan besteed worden. Hierdoor ga jij niet alleen bij ons, maar ook daarna veilig de weg op!

Rijlesplanner.nl
Streetwize werkt samen met rijlesplanner.nl. Op deze website heb jij de zelfde mogelijkheden als in de RijbewijsApp. Hier kan je ook jou persoonlijke digitale vorderingenkaart bekijken! Zo kan je zelf kijken wat er de volgende les behandeld gaat worden en jezelf daar op voorbereiden. Bekijk hier een voorbeeld van de vorderingenkaart.

Bent u geïnteresseerd in een rijopleiding van Streetwize? Kijk dan snel op de site: http://www.streetwize.nl.