Moederdag ontbijt bestellen, Ontbijtservice Noorderland komt aansnellen

Persbericht geplaatst door noorderland op 15-04-2016
Moederdag ontbijt
Moederdag 2016 begint pas écht goed met een uitgebreid Moederdag ontbijt dat met aandacht en liefde is klaargemaakt. Door de kinderen of zelf de keuken in duiken is natuurlijk hartstikke lief maar uitbesteden en als ultieme ontbijtverrassing laten bezorgen door een ontbijtservice behoort ook tot de mogelijkheden. Een super de luxe ontbijt thuisbezorgd en tot in de puntjes verzorgd. Voor http://ontbijtservice-noorderland.nl/ Ontbijtservice Noorderland is Moederdag bij uitstek de aller drukste dag van het jaar en zetten zij alle zeilen bij om zoveel mogelijk moeders te verrassen met een heerlijk ontbijt op bed. Moederdag is natuurlijk dé dag van het jaar om al die lieve moeders eens extra in het zonnetje te zetten en te bedanken en hoe kan de ochtend smakelijker beginnen dan met een verrukkelijk ontbijtcadeau, thuisbezorgd door Ontbijtservice Noorderland in de provincies Groningen en Drenthe. Geen Moederdag ontbijt natuurlijk zonder Hollandse aardbeien en chocola! De ontbijten zijn rijkelijk gevuld met feestelijke Petit Fours, Hollandse aardbeien, chocolademuffins, zalig beleg zoals roombrie en licht gerookte Zalm, een warm scharreleitje en nog veel meer lekkers. De jus d'orange is vers geperst, roomboter croissants en pistoletjes met Waldcorn-topping worden knapperig gebakken en de koffie en thee gloeiend heet geschonken. Als extra attentie zit er ook een doosje Merci chocolaatjes bij het ontbijt.

Er kan bij Ontbijtservice Noorderland ook eventueel een vaderontbijtje en een kinderontbijtje meebesteld worden om samen te ontbijten op Moederdag. Ook kan de ontbijtservice desgewenst schitterende boeketten bloemen leveren of een mooie, lange rode roos tot en met een feestelijke piccolo echte Champagne of sekt gekoeld geleverd met een glazen flute.

Daar het topdrukte is met bestellingen voor de ontbijtservice voor Groningen en Drenthe op tijd bestellen want vol is vol. Het Moederdag ontbijt kan online besteld worden of telefonisch voor ontbijtbezorging in Groningen en Drenthe

Moederdag ontbijt, een Moederdagcadeau voor een ontbetaalbare glimlach!