Moederdagontbijt in Groningen en Drenthe

Persbericht geplaatst door noorderland op 23-04-2017
Moederdagontbijt
Moederdag komt er weer aan! De allerdrukste dag van het jaar voor iedere ontbijtservice in Nederland. De telefoon staat niet stil, de bestelformulieren blijven binnenstromen, inkoop moet gedaan worden en over de ontbijtmenu's moet nagedacht worden, want de moeders die verwent worden met zo'n geweldig Moederdag-ontbijt moeten natuurlijk het beste van het beste krijgen, dat hebben ze toch zeker verdient?!

De leukste én lekkerste verrassing om Moederdag goed te beginnen en moeder al bij het wakker worden eens fijn te verwennen met ontbijt op bed.

Ontbijtservice Noorderland heeft al bijna twaalf jaar ervaring met deze drukke dag en nog nahijgend van de gezellige Paasdagen en de enorme hoeveelheid Paasontbijten die er de deur uit zijn gegaan zien zij er alweer naar uit om de komende weken zich helemaal voor een perfecte Moederdag in te zetten.
De ontbijtservice in het hoge Noorden bezorgt op Moederdag hun luxe Moederdag ontbijten in geheel Groningen en Drenthe. Extra chauffeurs worden geronseld om zoveel mogelijk moeders die dag te kunnen voorzien van zo'n verwen-ontbijt.
De Groningse ontbijtservice heeft de menu's al klaar, gevuld met heerlijke snoeperijen zoals Petit Fourtjes, Aardbeien, soesjes, knapperige roomboter Croissants en gerookte Zalm én huisgemaakte producten als de Noorderland- Chocolademuffins, luchtige Belgische wafels met zelfgemaakte kersencompôte en de geliefde home-made jammetjes.
Daarbij een attent doosje Merci chocolaatjes wat het Moederdagcadeau helemaal compleet maakt.

Nog ruim twee weken te gaan voor deze feestelijke en liefdevolle dag maar bij Ontbijtservice Noorderland komen de eerste bestellingen al binnen. Gelukkig bezit de ontbijtservice aardig wat capaciteit maar het aantal bestellingen voor de drukste dag van het jaar is niet te overzien, dus vol is vol en kun je het maar beter op tijd geregeld hebben.
Voor diegenen die op het laatste moment achter het net vissen en er geen plekje of tijdstip meer vrij is, heeft de Ontbijtservice nog een laatste oplossing in de vorm van een Moederdag-ontbijt cadeaubon zodat je niet met lege handen verschijnt en moeder zelf kan bepalen op welke dag zij zich in de watten wil laten leggen met zo'n heerlijk ontbijt.
Ontbijtservice Noorderland bezorgd al vanaf 6 uur tot 13.00 voor de uitslapende moeders. Zij bezorgen de ontbijten in de provincie Groningen en de provincie Drenthe. Het Moederdag ontbijt kan online besteld worden of telefonisch.
Ook bieden zij de gelegenheid om prachtige boeketten of een mooie rode roos te verzorgen bij het ontbijt.
Geen Moederdag begint zonder ontbijt op bed!