Moederziel alleen

Persbericht geplaatst door Zorgmoeders op 01-06-2016
Moederziel alleen

Steeds meer moeders hebben het gevoel dat ze er alleen voor staan.

De druk van onze snelle en geperfectioneerde samenleving weegt zwaar, is niet realistisch, laat staan dat deze immens hoge lat maar enigszins haalbaar is.

Raar dat de eenzaamheid, depressie en ziekte verzuim bij moeders stijgt!

Ik heb het zelf ervaren en voel dat nog steeds. Constant moeten voldoen aan onuitgesproken verwachtingen en anders staat de roddelbrigade al klaar om je te verafschuwen. Drie keer raden wie deze roddelbrigade is?
Ofcourse, dat zijn we zelf. We maken ons eigen leven zuur. Wij leggen die lat hoog en doen alsof wij daar prima aan kunnen voldoen. Dat moet wel, want anders zijn we zelf het volgende doelwit.

Vanuit mijn hart vraag ik aan alle moeders, laten we ons met elkaar verbinden. Kom jij ook van je eiland af, zodat we kunnen delen over alles waarin jij denkt te falen? Om al jouw tips te delen waarin je succesvol bent? Om een verbond met elkaar aan te gaan die jou als moeders en de moeders om je heen in haar kracht zet?
Laten we elkaar inspireren en versterken!

Om dit ook daadwerkelijk te doen ben ik een Moedercirkel gestart. Een plek van gelijkheid, van verbinding, van delen. Een plek waar jij volledig jezelf mag zijn en verwelkomt wordt zonder oordelen.
Ik hoop mij snel met jou te verbinden in de moedercirkel. Kijk voor meer informatie op http://www.moedercirkel.nl en meldt je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data’s.
De eerste data is op maandag 11 juli 09.30-12.00 in Ontmoetingsruimte Drunen. Aanmelden kan via info@zorgmoeders.nl

Liefs en tot snel,
Mariëlle Schenk

Zorgmoeders helpt zorgzame moeders ontzorgen

deel deze pagina: