Mogelijkheden van het PS4 oortje

Persbericht geplaatst door timvermeer op 28-06-2017
Mogelijkheden van het PS4 oortje

Goed geluid is voor iedere gamer onmisbaar. Audio is vaak een belangrijk onderdeel van de gameplay. In online mutiplayer shooters heb je zelfs een tactisch voordeel wanneer je goed geluid hebt. De Playstation 4 console wordt geleverd met een oortje. Dit PS4 oortje biedt voldoende mogelijkheden voor de doorsnee gamer. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om het volume en andere eigenschappen aan te passen.

<h2>PS4 oortje instellingen</h2>

Het standaard <a href="http://www.ps4-controller.com/ps4headset/">PS4 oortje</a> is voorzien van een ingebouwde microfoon en een mute-knop. Deze knop kan worden gebruikt op uitgaande spraak (jouw stem) niet naar anderen uit te zenden. Met de mute-knop aan kun je echter nog wel de audio van anderen mensen met een PS4 oortje horen.

Instellingen voor je geluid kun je vinden in het menu bij ‘apparaten aanpassen’. Hier kun je onder andere het volume van het oortje aanpassen. Daarnaast is het in dit menu ook mogelijk om bepaalde audio prioriteit te geven. Zo kun je ervoor kiezen om alleen chataudio of juist alle audio via je PS4 oortje binnen te laten komen. Ook kun je hier instellen dat de audio van jouw actieve party altijd e prioriteit krijgt boven andere audio.

<h2>PS4 controller kopen</h2>

Om een PS4 oortje te kunnen gebruiken, moet je natuurlijk eerst een <a href="http://www.ps4-controller.com/">PS4 controller kopen</a>. Dit kan je het best online doen. Er zijn diverse websites waar je aanbieders van PS4 controllers met elkaar kunt vergelijken.

Sinds enige tijd is de PS4 controller in diverse kleuren beschikbaar. De kleur is eigenlijk het enige waar je over na hoeft te denken bij een PS4 controller kopen. De functies van de controller blijven altijd hetzelfde. De nieuwste PS4 controller is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Jet Black (Zwart)
  • Magma Red (Rood)
  • Wave Blue (Blauw)
  • Glacier White (Wit)
  • Gold (Goud)
  • Urban Camouflage (Groen)
  • Silver (Zilver)