Moko een avontuurlijk en duurzaam kledingmerk

Persbericht geplaatst door ArtStuff op 19-11-2012
Moko een avontuurlijk en duurzaam kledingmerk

Dat duurzame kleding ook sexy kan zijn, bewijst kledingmerk Moko. Met natuurlijke materialen als bamboe en yakleer en –wol brengt Moko de opwindende wintercollectie Purity & Natural. O ntwerper Shreya van Wamel reist regelmatig af naar Nepal. Om contact te onderhouden met haar naai- en breiateliers en inspiratie op te doen voor nieuwe designs.

Exclusieve verkoop

Moko hanteert een exclusieve verkoopstijl. Op Purity Afternoons worden dames getrakteerd op een styling treatment en een foto shoot. Ze krijgen make-up tips van visagist Ronald Daamen en de fotografie wordt verzorgd door kunstenaar Phill Luland. Purity Afternoons worden gehouden in een artistieke omgeving. De eerstvolgende bijeenkomst, op 22 november, is in galerie Artstuff. Rotterdam Kralingen.

Ontwerper Shreya van Wamel

Het verhaal van Moko draait om de avontuurlijke persoonlijkheid van de ontwerper. Shreya van Wamel is zelfstandig, ondernemend, zelfbewust en creatief. Met Moko realiseert ze meer dan een droom. Haar collecties vertellen het verhaal van haar zoektocht naar puurheid en authenticiteit. Vrouwelijk, stoer, avontuurlijk en sexy. Met respect voor de natuur.

MOKO Dutch Design is all about purity and nature.