MooBoots heerlijke warme Laarzen

Persbericht geplaatst door Senequier op 20-09-2011
MooBoots heerlijke warme Laarzen
When Luxury is your Natural Ambition...
De MooBoot komt rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland. De handgemaakte leren laars doet denken aan de ugg, maar is dankzij de kenmerkende cow spots net wat opvallender.
Zijn uggs ugly? De Moo Boot steekt in ieder geval de draak met de populaire lompe laarzen. De handgemaakte leren laarzen met cow spots zijn stoer en trendy, maar niet elegant of supervrouwelijk te noemen. En met de creatie van het Nieuw-Zeelandse LNA ga je zeker niet onopgemerkt over straat! Stijlvol met jeans, of brutaal met een jurk.
De buitenzijde is van kalfshuid; vandaar ook de naam "Moo". De voering is van schapenbont, een genot voor elke voet. Elk paar is uniek, omdat elke huid die gebruikt wordt uniek is. Ook de haarlengte verschilt per paar; soms zijn er kortharige huiden en soms is de huid bedekt met lange haren. De tekening variëert van bruin met wit, zwart met wit tot wit met zwarte vlekken. Het bruin kan heel donker zijn of juist bijna kastanjebruin. Al met al een laars die 'leeft', opvalt, uniek en erg aaibaar is. Gewoon om voor te vallen!
Lengte: enkel, 3/4e en hoog en kids
Verkrijgbaar in Chestnut, Brown/White and Black/White
Neem een kijkje op onze site:
http://www.senequier.nl/-c-126.html
Senequier, dé online winkel voor bijzondere hebbedingen.
deel deze pagina: