Mooi zonder snijden: een natuurlijke en pijnloze facelift

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-03-2012
Mooi zonder snijden: een natuurlijke en pijnloze facelift

Lipar biedt met iPico nieuwe behandelmethode tegen huidveroudering

Rosmalen, 22 maart 2012 – Ouder worden doen we allemaal en ook huidveroudering is een onderdeel van dit proces - vaak tegen de wil van mensen in. Een facelift of botoxspuit biedt uitkomst, maar dan is een operatie of de inbreng van lichaamsvreemde stoffen een noodzaak. Lipar, leverancier van schoonheidsapparatuur die schoonheid met zorg benadert, introduceert daarom de iPico. Met deze nieuwste methode brengen bio-elektrische signalen de natuurlijke spanning van lichaamscellen weer op peil. De huid ziet er daardoor na slechts enkele pijnloze behandelingen weer strakker en minder vermoeid uit.

Vanaf het 35e levensjaar neemt de energie in lichaamscellen af. Daardoor worden huid en spieren slapper. Gevolg is dat er rimpels ontstaan en de huid vermoeider oogt. Een proces dat velen het liefst zo lang mogelijk uitstellen, maar niet tegengaan uit angst voor pijn, operaties of spuiten.

Carin Bruggeman, directeur van Lipar: “Iedere cel in het lichaam heeft van nature een bepaalde bio-elektrische lading. Tijdens het ouder worden, verliezen de cellen een deel van deze lading. Met als gevolg dat de cellen minder krachtig worden en huid en spieren verslappen. De iPico zendt bio-elektrische signalen uit naar de huidcellen, zodat de celspanning van de huid weer op een hoger niveau komt en de huid strakker wordt. Deze energie staat gelijk aan onze eigen lichaamsenergie en dat maakt de iPico-behandeling een heel natuurlijk proces.”

Het grote voordeel van de iPico is dat het een pijnvrije, operatieloze behandeling is, waarbij er geen lichaamsvreemde stoffen in het lichaam worden gebracht. Bovendien zorgt de iPico naast een grote afname van het aantal rimpels en de sterkte hiervan, onder andere ook voor vermindering van acne en rosacea (chronische huidaandoening), verbetering van de zuurgraad van de huid en herstel van het spierweefsel.

Bruggeman: “In mijn eigen salon Studio Vita Novagebruik ik de iPico ook en de resultaten zijn verbluffend. Het effect is al na één behandeling te zien en met twee à drie behandelingen per week is het resultaat na drie weken te vergelijken met een facelift. Daar komt bij dat de huid met deze behandeling geen hersteltijd nodig heeft. Met de introductie van de iPico kunnen we voorgoed vaarwel zeggen tegen het gezegde ´wie mooi wil zijn moet pijn lijden´.”

Meer informatie over de iPico is te vinden op de website van de leverancier: www.lipar.nl

Voor de redactie:

Over Lipar
Lipar is een jonge onderneming gericht op de beauty- en welnessindustrie met Carin Bruggeman aan het roer. In haar studio in Rosmalen is Carin zeven jaar geleden begonnen met de voorloper van de huidige Arasys-apparatuur. Arasys is een Engelse leverancier van producten die zijn ontworpen om gezondheid, fitheid, natuurlijke jeugdigheid en vitaliteit optimaal te houden. Sinds 2011 verkoopt Lipar de apparatuur van Arasys op het vasteland. Na een intensieve training en kennismaking is hier ook de iPico-gezichtsapparatuur aan toegevoegd. Tevens is Lipar leverancier voor de LymphoMed, apparatuur voor lymfedrainage.
Voor meer informatie,ga naar www.lipar.nl.

Voor redactionele informatie
Influx PR, Hilde Mussche/Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn,
tel: 055 - 366 30 34, e-mail: ipico@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: