Moonlight cruise over de Linge

Persbericht geplaatst door rederijleerdam op 06-09-2012

Nieuw in Leerdam !

“MOOLIGHTCRUISE”

In de maanden September Oktober en November verzorgt Rederij Leerdam vanaf de Veerstoep in Leerdam speciale “Moonlight cruises”.

Tijdens deze 3 uur durende vaarten over de Linge, door een langzaam in herfst tinten veranderende Betuwe wordt, na een vers kopje soep, vanuit de vloer met 1 druk op de knop een heerlijk buffet omhoog getoverd..

Het buffet bestaande uit 6 soorten vlees met bijpassende sauzen, een uitgebreid salade buffet, friet rijst, stokbrood met kruidenboter en diverse bij gerechten wordt met 1 druk op de knop vanuit de vloer omhoog getoverd en staat tot uw beschikking gedurende de vaartocht.

De afvaarten zijn op iedere donderdag tot en met zondag om 19.00 uur maar u kunt al inschepen vanaf 18.30 uur, om 22.00 uur zijn we weer terug bij de Veerstoep.

De prijs voor dit arrangement, inclusief onbeperkt buffet is € 42,50 voor volwassenen en € 27,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Dit is voor u dé kans om eens de sfeer aan boord te proeven, wie weet is “De Parel van De Linge”precies die locatie waar u naar zoekt omvolgend jaar uw huwelijks jubileum, uw verjaardag of personeelsfeest te vieren want vanaf 25 personen is het al mogelijk om een van onze schepen af te huren voor uw exclusieve feest.

Maar nu kunt u dus al genieten vanaf 2 personen van een feestelijke vaartocht op ons luxueuze partyschip “MPS Parel van de Linge”.

Ter introductie geven wij bovendien nog eens de eerste 25 reserveringen een korting van € 7,50 per persoon !!

Wees er snel bij aarzel niet want het aantal tafels is beperkt.

http://www.rederijleerdam.nl/index.pl?p=moonlightcruise

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van rederijleerdam: