Motorinkopen.nl | Hoe is het allemaal begonnen?

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 15-04-2013
Motorinkopen.nl | Hoe is het allemaal begonnen?

Motorinkopen is ontstaan uit enthousiasme en passie voor motoren. Vanuit de garage is men in 1996 begonnen met de verkoop van Motoren. Het begon allemaal puur als Honda Fireblade specialist, al snel volgde andere modellen van Kawasaki en Suzuki. In 1998, toen de legendarische Yamaha met de R1 uitkwam, kon deze natuurlijk ook niet missen in de toen al onder motorrijders bekende ‘garage showroom’.

Al snel werd de garage te klein voor de voorraad en werd de garageruimte tot 2 keer zo groot. De Bovag benaderde ons voor een lidmaatschap, daar zijn wij natuurlijk meteen op in gegaan.

Door toen al scherp in te kopen en tegen zeer scherpe prijzen te verkopen was deze ruimte ook al snel te klein. In 2001 is Motorinkopen verhuist naar de huidige locatie op de Bramenberg in Eemnes.

Na een grondige verbouwing konden wij ons nieuwe pand betrekken en hadden wij beschikking over een mooie showroom en werkplaats. Dat was voor ons een waanzinnig jaar, we konden meer motors verkopen dan we konden inkopen, alles was zo weg. We draaiden overuren. Dit mede door de intrede van adverteren op het internet. Precies 1 jaar later kregen wij de mooie kans om een pand er bij te kopen voor een extra grote showroom, deze beslissing was dan ook snel genomen.

Wilt u meer weten over Motorinkopen.nl of zelf uw motor verkopen? Kijk dan op: http://www.motorinkopen.nl

Voor de redactie:

Het onstaan van Motorinkopen.nl.