Nearshoring van ICT dienstverlening in Centraal en Oost Europa

Persbericht geplaatst door Davinci op 23-10-2014

De Nederlandse Kamer van Koophandel in Slowakije en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseren het congres ‘Nearshoring van ICT dienstverlening in Centraal Europa‘. Het event vindt plaats op woensdag 12 november in Leusden.

De doelstellingen van het congres zijn:

  1. Het stimuleren van zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven in de CEE regio.
  2. Het presenteren van succesvolle ondernemingen uit CEE en hun software oplossingen aan het Nederlandse bedrijfsleven.
  3. Het motiveren van Nederlandse bedrijven om hun ICT dienstverlening en R&D activiteiten uit te besteden naar de CEE regio.

Sprekers zijn onder andere Z.E. de heer Chlebo, Ambassadeur van Slowakije in Nederland, de heer Nasrath Popal (RVO.nl) en de heer Jan-Lamber Voortman (Directeur Davinci Groep en board member Netherlands Chamber of Commerce in Slowakije).

Meer informatie over het congres vindt u hier.

Voor de redactie:

Davinci is één van de hoofdsponsors van het event.Davinci is een ervaren ICT-adviesorganisatie en specialist in softwareoplossingen voor procesautomatisering. Davinci staat voor resultaat behalen voor haar klanten en onderscheidt zich door betrouwbaarheid en pragmatisch en innovatief werk. Davinci is actief in diverse markten, waaronder de financiële dienstverlening, notariaat en membership organisaties. Davinci is goed in het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken rondom proces- en ketenoptimalisatie, project- en programmamanagement, softwareontwikkeling en implementatie. Davinci is opgericht in 1991, waarbij in Bratislava en Žilina (Slowakije) de softwareontwikkeling plaats vindt.