Nederlandse Startup biedt designers een uniek verkoop platform

Persbericht geplaatst door GoCustomized op 15-01-2015
Nederlandse Startup biedt designers een uniek verkoop platform
15 JANUARI 2015, AMSTERDAM, NEDERLAND
Webshop GoCustomized, bekend van het aanbieden van gepersonaliseerde en unieke telefoonhoesjes, slaat een nieuwe weg in door te gaan samenwerken met designers. Door het nieuwe shop-in-shop platform kunnen verschillende ontwerpers en kunstenaars hun ontwerpen op een toegankelijke manier aanbieden aan een groot publiek. Het resultaat? Een shop met -nu al- meer dan 700 unieke telefoon- en tablethoesjes.
De van oorsprong Nederlandse webshop GoCustomized heeft de afgelopen maanden ingezet op de lancering van een nieuw concept: de ‘Designer Collectie’. Dit is een platform waar designers, grafisch ontwerpers of kunstenaars middels een persoonlijke 'shop-in-shop' hun eigen ontwerpen op telefoonhoesjes kunnen aanbieden en verkopen. Op dit moment telt de webshop al meer dan 700 hoesjes met unieke designs voor diverse iPhone, iPad en Samsung Galaxy smartphones en tablets.
Veel keuze in designs en hoesjes
GoCustomized, 3 jaar geleden gestart als webshop waar consumenten en bedrijven zelf hun hoesje kunnen maken door middel van een eigen foto of afbeelding, zag dat het bij velen van hun potentiële klanten simpelweg ontbrak aan inspiratie of een leuke foto om zelf aan de slag te gaan. Met de Designer Collectie hoopt het deze consumenten tegemoet te komen door veel variatie in designs en soorten hoesjes aan te bieden. Het aanbod bestaat naast rondom geprinte 'HardCases' ook uit speciale transparante 'SlimCases' en ook houten 'Natural Bamboo' hoesjes kunnen worden voorzien van een creatief design. Daarnaast zijn er ook voor de iPad verschillende opties, zoals een handige Smart FlipCover.
Designers als Curatoren
De Designers werken in feite als 'Curatoren' voor de consument die op zoek is naar (inspiratie voor) een origineel telefoonhoesje. Hierbij is het persoonlijke aspect en smaak uiteraard erg belangrijk; om die reden heeft iedere Designer een persoonlijke shop waar alle informatie en designs van deze ontwerper te vinden zijn. Ook voor de ontwerpers is het zeer aantrekkelijk om hun eigen online winkel te openen; GoCustomized trekt maandelijks namelijk duizenden bezoekers en Designers profiteren zelf mee, omdat zij een marge per verkoop ontvangen. Daarnaast richt GoCustomized alle online promotie in én krijgen de designs een prominente plek in de shop.
Europees platform voor creativiteit
Oprichter van GoCustomized Michiel van de Plassche (1980, nl.linkedin.com/in/michielvdp) is erg enthousiast over de start en toekomst van de Designer Collectie: ‘’De eerste designers bieden inmiddels hun designs aan en zijn door ons op weg geholpen bij de inrichting van hun winkel. Er is veel contact, omdat we alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk willen maken. Onze Designer collectie moet op termijn uitgroeien naar een Europees platform waar Nederlandse en buitenlandse grafisch ontwerpers en kunstenaars op een toegankelijke manier hun creativiteit om kunnen zetten in verdiensten én een groot publiek kunnen bereiken''
Geïnteresseerde designers, grafisch ontwerpers of kunstenaars kunnen bij interesse contact opnemen via designers@gocustomized.com.

Voor de redactie:

In bijgaande brochure staan het concept en de verschillende producten in detail uitgelegd.

deel deze pagina: