Neem contact op met een slotenmaker bij buitensluiting

Persbericht geplaatst door Anneke op 27-09-2016
Buitengesloten raken uit uw woning is geen pretje. Toch is dit iets wat iedereen een keer kan overkomen. Men kan per ongeluk een sleutel kwijtraken. Wanneer er vervolgens niemand thuis blijkt te zijn en u geen reservesleutel bij bekenden in de buurt hebt liggen kunt u hierdoor de woning niet meer binnenkomen. Zelfs wanneer u alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebt getroffen om een sleutel niet meer kwijt te raken is het mogelijk om buitengesloten te worden uit een woning. Het is namelijk ook mogelijk dat het mechanisme van een slot kapot gaat of dat de sleutel in het slot afbreekt. Gelukkig kunt u altijd contact opnemen met een slotenmaker bij buitensluiting. Contacteert u de slotenmaker Oostende dan zal deze vakman binnen enkele minuten ter plaatse zijn om de deur van de woning voor u te openen.

Verschillende werkwijzen bij buitensluiting

De werkwijze die een slotenmaker hanteert om de deur van een woning open te krijgen na buitensluiting is afhankelijk van de situatie. Wanneer u bijvoorbeeld een sleutel bent kwijtgeraakt dan zal de slotenmaker door middel van lockpicking het slot voor u openen. Heeft u binnen in huis nog een reservesleutel liggen dan is hiermee het probleem meteen verholpen. Bij een afgebroken sleutel in het slot is de werkwijze nagenoeg hetzelfde. In dit geval zal de slotenmaker wel eerst de afgebroken sleutel uit het slot verwijderen. Mocht het probleem van buitensluiting veroorzaakt zijn door een kapot slot dan gaan de werkzaamheden van de slotenmaker iets verder. In dit geval moet hij of zij eerst het probleem met het slot vaststellen. Kan dit probleem verholpen worden door een reparatie dan zal de vakman deze meteen uitvoeren. Soms kan het ook noodzakelijk zijn om het slot te vervangen. Het plaatsen van een nieuw slot kan de slotenmaker ook meteen uitvoeren.

24/7 oproepbaar voor het openen van deuren

Buitensluiting uit een woning kan op ieder moment van de dag en alle dagen van de week gebeuren. Dit soort voorvallen worden natuurlijk niet zorgvuldig gepland of aangekondigd. Het kan hierdoor ook voorkomen dat iemand na middernacht op een zondag merkt buitengesloten te zijn. De slotenmaker waarmee u contact opneemt moet daarom wel 24/7 oproepbaar zijn voor het openen van deuren. De meeste slotenmakers zijn hier gelukkig van op de hoogte en bieden een dergelijke dienst aan. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week oproepbaar om mensen te helpen bij buitensluiting.
deel deze pagina: