Neggers en First slaan handen ineen

Persbericht geplaatst door Clickr op 07-05-2013

ETTEN-LEUR – Reclamebedrijven Neggers en First, beide gevestigd in Etten-Leur, zijn een nauwe samenwerking aangegaan. Per 1 april heeft Neggers Reclame de lopende werkzaamheden van First Reclame overgenomen.

Eigenaresse Henriëtte Broeders van First reclame is blij met de overname van haar bedrijf. “Neggers Reclame is een jonge dynamische onderneming die in dezelfde branche werkzaam is als First. Het bedrijf is inmiddels 5 jaar actief en heeft in die periode hele mooie projecten uitgevoerd. We vullen elkaar uitstekend aan. Kwaliteit staat bij Neggers Reclame hoog in het vaandel en dat maakte de overname extra interessant. Kortom: een perfecte partij om mee in zee te gaan.”

Onder leiding van eigenaar Thijn Neggers zijn de afgelopen maanden al diverse projecten van First Reclame tot volle tevredenheid uitgevoerd. Hij nam de werkzaamheden mee in zijn planning. Vervolgens is een overname van activiteiten ter sprake gekomen. Thijn Neggers: “Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Een reclamebedrijf als First met breed en aansprekend klantenbestand wilde ik heel graag overnemen.”

Binnen enkele weken zijn alle activa overgedragen aan Neggers Reclame. Henriëtte Broeders blijft nog aanspreekpunt van First reclame. Beide bedrijven hebben in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van ontwerp en productie van alle mogelijke reclame-uitingen. “Wij werken met uitsluitend kwaliteit maar streven naar beheersbare kosten. Daardoor kan het leveren en onderhouden van alle reclamevormen binnen het door de klant gewenste reclamebudget gerealiseerd worden”, aldus Henriëtte Broeders.

Door het samengaan van de beide bedrijven wordt nu het volledige signing pakket aangeboden: Gevel- en raambelettering, banners en vlaggen, autobelettering, bouw- en reclameborden, bewegwijzering en zuilen. Ook de techniek van car wrapping en folies aanbrengen bij gebouwen beheerst het bedrijf. Een prachtig voorbeeld hiervan is de nieuwbouw bij Stella Maris in Welberg waar uitzendorganisatie Goodmorning, een trouwe relatie van Neggers Reclame, vierhonderd Oost-Europese arbeiders gaat huisvesten.

Neggers reclame is een jong en passievol bedrijf dat alert is op ontwikkelingen in de markt. De kracht van het bedrijf is de persoonlijke manier van zaken doen met de klant. Het bedrijf is gevestigd aan Van Bergenplein 13D, 4871 CD Etten-Leur, waar het beschikt over een ruime werkplaats, mooi kantoor, gezellige kantine, eigentijdse designafdeling en moderne (print- en plot)apparatuur. Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur en ’s avonds en op zaterdag op afspraak.

Neggers, FIRST in Reclame