Neopost introduceert meest compacte frankeersysteem: IS-280

Persbericht geplaatst door Influx PR op 18-03-2011
Neopost introduceert meest compacte frankeersysteem: IS-280

Almere, 18 maart 2011 – Precies een half jaar na de lancering van de nieuwe lijn frankeersystemen voegt Neopost een nieuw model toe aan diezelfde IS-reeks. De IS-280 is het meest compacte toestel op de Nederlandse markt dat uitgerust is met de functionaliteiten van de grotere systemen. Het is vooral bestemd voor kleinere, nieuwe en groeiende ondernemingen.

Met een portobesparing van 9 tot 12 procent is een frankeersysteem de goedkoopste en meest professionele manier van frankeren. Dat een frankeersysteem alleen maar voordelig is voor ondernemingen met grotere postvolumes is een misverstand. De nieuwe IS-280 is speciaal gemaakt voor bedrijven met kleinere postvolumes, die enerzijds voor het goedkoopste tarief willen frankeren en anderzijds van andere voordelen willen profiteren. Gebruikers van een frankeersysteem maken altijd van het exacte (goedkoopste) tarief gebruik, hoeven nooit meer naar het postkantoor te gaan en kunnen de gefrankeerde post kwijt in één van de 24.000 TNT brievenbussen.

Net als de andere grote systemen uit de IS-reeks voldoet ook de IS-280 aan alle technologische verwachtingen van elke onderneming. De IS-280 is het allereerste systeem in het kleinere segment dat beschikt over LAN. Hierdoor is een dure analoge lijn totaal overbodig geworden, terwijl er toch meer mogelijkheden beschikbaar zijn: sneller oplossen van storingen, snellere updates van software en posttarieven, downloaden van reclameboodschappen en logo’s.

De IS-280 is het ideale instapmodel voor alle nieuwe en kleine ondernemingen met kleine volumes of die voor het eerst gebruik willen maken van een frankeersysteem. Ook ondernemingen in volle groei kunnen starten met een IS-280. Dankzij de Flexible Mail Solutions van Neopost kan men in de pas blijven lopen met de marktsituatie en/of de allernieuwste technologische ontwikkelingen.

NEOPOST is Europa’s grootste en wereldwijd op één na grootste leverancier van postverwerkingsystemen en documentenlogistiek. Binnen het Neopost Concern zetten wereldwijd meer dan 5.500 medewerkers in 15 landen zich in voor 800.000 klanten. In ons team in Nederland werken zo’n 75 mensen. Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: