Neota Logic en Transform Data International sluiten partnership en maken zo artificial intelligence

Persbericht geplaatst door transformdatainternational op 18-01-2016
Neota Logic en Transform Data International sluiten partnership en maken zo artificial intelligence
Maastricht – 18 Januari 2016 - Neota Logic, wereldwijde leverancier van ‘hybride kunstmatige intelligente’ oplossingen kondigt vandaag een partnership aan met Transform Data International, een in Nederland gevestigde specialist die zich richt op innovatieve oplossingen voor de advocatuur, juridische afdelingen en overige professionele dienstverleners.

De oplossing van Neota Logic maakt het onder andere mogelijke beslisprocessen te optimaliseren en versnellen. Verder kunnen professionele dienstverleners op basis van de technologie nieuwe diensten ontwikkelen die beter aansluiten bij de competitieve marktomstandigheden.

Door dit partnership kunnen klanten van Transform Data niet alleen profiteren van de document-, dossier- en management oplossingen maar ook een gedeelte van de kennis die in hoofden van juristen zit op een geautomatiseerde wijze aanbieden aan hun klanten. Door het ‘hybride’ model, waarbij de expertise van mens en machine optimaal kunnen worden afgestemd, is Neota Logic in staat snel en praktische oplossingen te realiseren zonder lange ontwikkeltrajecten en tegen lage kosten.

Het partnership zal zorgen voor een snellere groei van Neota Logic binnen de Europese markt door lokale kennis van het platform en de uitbreiding in implementatie capaciteit.

Richard Seabrook, Europa’s Managing Director, Neota Logic, zegt “Transform Data is een innovatief en snel groeiend bedrijf dat wordt bestuurd door mensen met veel ervaring binnen de juridische sector. We zijn blij met dit nieuwe partnership en het vormt de basis voor onze expansie in Europa.”

Rob Kubben, Managing Partner, Transform Data, geeft aan uit te kijken naar de intensieve samenwerking met Neota Logic: “Door hun goede reputatie in de Verenigde Staten hebben we er het volste vertrouwen in dat de oplossing ook goed aansluit bij de vragen die we momenteel krijgen van organisaties in Europa.”

Voor meer informatie bekijk http://www.transformdata.eu/neota-logic/