Netivity realiseert nieuwe website en webshop voor Hans Anders

Persbericht geplaatst door Influx PR op 14-04-2011
Netivity realiseert nieuwe website en webshop voor Hans Anders

Gemak van online shoppen gecombineerd met persoonlijke service in winkels

Zwolle, 14 april 2011 - Netivity, specialist in functioneel ontwerp en technische realisatie van webtoepassingen, heeft de nieuwe website en webshop voor Hans Anders gerealiseerd. Het doel van Hans Anders is om met deze nieuwe website in te spelen op de steeds veranderende klantbehoeftes op het gebied van online shoppen, snelheid en gemak. Binnen deze nieuwe website zijn daarom de mogelijkheden van online en offline winkelen volledig geïntegreerd.

Hans Anders, onderdeel van de Hans Anders Retail Group bv en marktleider op de Nederlandse optiekmarkt, is sinds 1982 leverancier van kwaliteitsbrillen en lenzen en heeft meer dan tien jaar ervaring in de branche voor hoortoestellen. De introductie van de nieuwe webshop is het begin van een multichannel aanpak.

Stefan van Opstal, e-commerce manager bij Hans Anders: “Met deze volledig vernieuwde website is Hans Anders de eerste in de optiekbranche die kiest voor deze multichannel aanpak, waarbij het gebruikersgemak van internet wordt gecombineerd met de zekerheid, het advies en de persoonlijke service van de medewerkers in de winkels.”

Een van de redenen dat Hans Anders voor deze vernieuwde website heeft gekozen, is dat de vraag van klanten naar 24/7 bereikbaarheid steeds groter werd. Met de nieuwe, door Netivity gebouwde, website biedt Hans Anders deze bereikbaarheid. Bovendien beschikt de website over nog een aantal belangrijke voordelen. Zo kan de klant via de website heel eenvoudig artikelen bestellen in de webshop en deze op het gewenste adres laten bezorgen. Dit kan zowel thuis zijn als op het werk of in de winkel, waar indien gewenst deskundig advies wordt gegeven. Daarnaast zijn alle klantgegevens, zoals oogmetingen en aankoophistorie, opgeslagen in een centrale database die klanten online kunnen inzien. Tevens is de winkelzoekeroutput verbeterd.

“De samenwerking met Netivity verloopt goed. Zij zijn pragmatisch, nuchter, goed in hun vak en gaan recht op hun doel af. Bovendien bewegen zij mee met de dynamiek van de klant en denken zij mee over de juiste inrichting van onze website en webshop”, stelt Van Opstal. “Binnen korte tijd hebben zij zeer deskundig en goed werkende website ontwikkeld en daarmee toont deze partij haar professionaliteit duidelijk aan.”

Dick Hammer, directeur van Netivity: “Door binnen deze vernieuwde website het offline winkelen volledig te integreren met het online winkelen, gaat Hans Anders mee met de tijd en speelt in op de behoefte van de klant. Het resultaat mag er wezen en wij zijn er dan ook trots op dat wij onze bijdrage hebben kunnen leveren aan deze gebruiksvriendelijke en moderne website.”

Netivity C&IS - Vestiging Zwolle
Punterweg 10
8042 PB Zwolle
Tel.: +31 (0)38 580 1000
info@netivity.nl- www.netivity.nl

Over Netivity
Netivity Consultancy & Internet Services is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 bestaat. Met een team van specialisten op verschillende gebieden biedt Netivity betrouwbare en innovatieve internetoplossingen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk; bijvoorbeeld websites, webshops en digitale nieuwsbrieven. Netivity profileert zich nadrukkelijk als partner van de klant en bouwt applicaties door middel van maatwerkontwikkeling, de inzet van standaardmodules en -componenten en koppelingen met bestaande of nieuwe software.
Netivity biedt bedrijfskritische ICT-oplossingen, met als doel waardetoevoeging voor de klanten. Na analyse van complexe vraagstukken in diverse markten worden die vervolgens vertaald naar gebruiksvriendelijke en krachtige software.
Naast softwareoplossingen en producten biedt Netivity diverse diensten op het gebied van internettechnologie, zoals consultancy, design, implementatie en training & support. Daarnaast is Netivity Microsoft gecertificeerd.
Voor meer informatie: www.netivity.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Hilde Mussche - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034 e-mail: netivity@influx-pr.com
Pb 0310

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: