Netivity vergroot marktgebied van Boni door ontwikkeling webshop

Persbericht geplaatst door Influx PR op 26-05-2011
Netivity vergroot marktgebied van Boni door ontwikkeling webshop

Zwolle, 26 mei 2011 - Netivity, specialist in functioneel ontwerp en technische realisatie van webtoepassingen, heeft voor supermarktketen Boni een geheel nieuwe webshopgerealiseerd. Consumenten in Apeldoorn, Flevopolder en Zwolle kunnen nu online shoppen bij de supermarkt. De supermarktketen wil hiermee inspelen op de ontwikkeling van e-commerce om zo het marktgebied te vergroten en een grotere consumentengroep te bereiken.

Supermarktketen Boni Markten B.V. is in 1972 opgericht. Inmiddels beschikt Boni over 34 filialen, die voornamelijk in Midden-Nederland zijn gevestigd. De afgelopen jaren merkte de supermarktketen een duidelijke ontwikkeling in e-commerce. “Steeds meer mensen gaan online en de winkelstraten zijn steeds minder gevuld. Bovendien verwachten wij dat e-commerce alleen maar verder zal toenemen. Door daar nu al in mee te gaan met de lancering van onze webshop, zijn wij voorbereid op de toekomst”, aldus Huub van der Horst, projectmanager bij Boni.

Sinds 2 mei is de webshop van Boni online en tot nog toe een groot succes. Het unieke aan dit concept is dat het zowel mogelijk is om de boodschappen te laten bezorgen als om deze zelf in de winkel af te halen. Het laten klaarzetten van boodschappen kost €3,50en de kosten voor bezorgen bedragen €5,95. Op dit moment kunnen consumenten uit Apeldoorn, Flevopolder en Zwolle online shoppen bij Boni, maar de toekomstplannen zijn om de bezorg- en afhaalmogelijkheden in het hele fysieke verzorgingsgebied van Boni aan te bieden. “Op die manier kunnen we ook de regionale klanten bereiken die bijvoorbeeld relatief ver van een Boni-vestiging afwonen”, verklaart Van der Horst.

Naast de introductie van de webshop heeft Netivity ook de website grondig aangepakt. Dit is gedaan met in gedachten de drie pijlers: informeren, inspireren en converteren. Nieuw is de extra Boni-service met onder andere een receptendatabase, fotoservice en gebaksservice. Daarnaast is de informatie ‘over Boni’ aangevuld met nieuwe rubrieken en is duidelijke productinformatie toegevoegd. “Netivity heeft dit heel professioneel aangepakt”, vertelt Van der Horst. “Zij denken echt mee en verdiepen zich in onze wensen en problemen. We zijn erg open naar elkaar toe en de samenwerking verloopt dan ook uitstekend.”

Ook Dick Hammer, directeur van Netivity, is tevreden: “Het ontwikkelen van de webshop voor Boni is een interessant project geweest vol technische uitdagingen. De integratie van een snelle website met een geavanceerd CMS en de koppeling met een volledig nieuw ontwikkelde logistieke software is iets waar we echt trots op zijn. De start is veelbelovend en wij zijn ervan overtuigd dat Boni deze webshop succesvol verder zal uitbreiden.”

Netivity C&IS - Vestiging Zwolle
Punterweg 10
8042 PB Zwolle
Tel.: +31 (0)38 580 1000info@netivity.nl- www.netivity.nl

Over Netivity
Netivity Consultancy & Internet Services is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 bestaat. Met een team van specialisten op verschillende gebieden biedt Netivity betrouwbare en innovatieve internetoplossingen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk; bijvoorbeeld websites, webshops en digitale nieuwsbrieven. Netivity profileert zich nadrukkelijk als partner van de klant en bouwt applicaties door middel van maatwerkontwikkeling, de inzet van standaardmodules en -componenten en koppelingen met bestaande of nieuwe software.
Netivity biedt bedrijfskritische ICT-oplossingen, met als doel waardetoevoeging voor de klanten. Na analyse van complexe vraagstukken in diverse markten worden die vervolgens vertaald naar gebruiksvriendelijke en krachtige software.
Naast softwareoplossingen en producten biedt Netivity diverse diensten op het gebied van internettechnologie, zoals consultancy, design, implementatie en training & support. Daarnaast is Netivity Microsoft gecertificeerd.
Voor meer informatie: www.netivity.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Hilde Mussche - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: netivity@influx-pr.com
Pb 0211

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: