Niels Bijl Account Executive Insurance bij Pegasystems

Persbericht geplaatst door Influx PR op 10-03-2014
Niels Bijl Account Executive Insurance bij Pegasystems

Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA) - het softwarebedrijf dat met behulp van Better Business SoftwareTM digitale organisaties ondersteunt om open te staan voor veranderingen en het realiseren van grotere klantbetrokkenheid en vereenvoudiging van operationele processen, heeft Niels Bijl (41) aangesteld als account executive voor target accounts binnen de verzekeringsmarkt. Bijl komt het team van Pegasystems versterken en gaat de mogelijkheden van Pega inzetten om toegevoegde waarde te leveren aan klanten binnen de verzekeringsbranche waar nog veel potentieel te behalen is in het verbeteren van customer experience in combinatie met het verhogen van de efficiency.

Niels Bijl is sinds 1997 werkzaam in de wereld van Business Process Management en heeft een significante bijdrage geleverd aan het succesvol opzetten van de vestiging van IDS Scheer in Nederland. Van 2009 tot en met 2010 was Bijl eindverantwoordelijk voor de IDS Scheer-vestiging in Spanje. Na de overname in 2011 van IDS Scheer door Software AG was Niels Bijl Regional Sales Manager bij Software AG in Nederland.

"Op het gebied van customer centricity en het optimaliseren van klantervaring ligt voor Pega nog veel onbenut potentieel in de verzekeringsmarkt", stelt Niels Bijl. "Aan mij de uitdaging om naast andere vooraanstaande (internationale) spelers, nieuwe partijen te overtuigen van de toegevoegde waarde van Pega voor hun business."

Derk-Jan Brand, director Pegasystems Benelux: "Met zijn uitgebreide ervaring binnen de BPM-markt is Niels Bijl een grote aanwinst. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het uitbreiden van onze verkoopresultaten in de verzekeringssector."

Voor de redactie:

Over Pegasystems
Pegasystems' Build for ChangeĀ® Platform vormt het hart van de Better Business SoftwareTM. Het biedt zakelijke flexibiliteit en stelt toonaangevende organisaties in staat om snel de kloof tussen strategie en uitvoering te dichten en nieuwe kansen te grijpen. Pegasystems zet zijn leiderschap in Business Process Management (BPM), Multi-Channel Customer Relationship Management (CRM), Business Rules en Adaptive Analytics in om zijn relaties op unieke wijze de mogelijkheid te geven betrokken klanten te genereren, operationele processen te vereenvoudigen en Build For ChangeĀ®. Voor meer informatie: www.pega.com.

Voor redactionele informatie of een foto in hoge resolutie:
Influx PR - Gerline van Wijnen- tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: