Nieuw bij Babymaxi: Je Porte Mon Bébé, de elastische draagdoek uit Frankrijk

Persbericht geplaatst door babymaxi op 25-10-2011
Nieuw bij Babymaxi: Je Porte Mon Bébé, de elastische draagdoek uit Frankrijk

Babymaxi verbreedt zijn assortiment aan rekbare draagdoeken met Je Porte Mon Bébé.

Je Porte Mon Bébé (wat "Ik draag mijn baby” betekent) heeft zich ontwikkeld als de leider van draagdoeken in Frankrijk. De draagdoek is niet alleen erg stijlvol en duurzaam, maar heeft ook de ervaring van het babydragen veranderd.

Wat is er zo speciaal aan Je Porte Mon Bébé? JPMBB is een combinatie van geweven en rekbare draagdoek. De dichtheid van JPMBB is dezelfde als die van een geweven draagdoek van hoge kwaliteit (300 g/m2 of twee keer die van een gewone elastische draagdoek). Een kleine hoeveelheid spandex geeft Je Porte Mon Bébé de juiste stretch en maakt het net zo gemakkelijk te gebruiken als elke andere rekbare draagdoek. De doek blijft altijd in vorm en verslijt niet na intensief gebruik of met toenemend gewicht van uw kind.

JPMBB is geschikt voor alle baby’s, inclusief premature, en kinderen met een gewicht van 2 kg tot 14 kg. De draagdoek is dicht, zacht en ademend. Het vormt zich rond het lichaam van uw baby als een tweede huid en zorgt voor optimaal draagcomfort en stevige ondersteuning zowel voor de baby als de drager.

Je Porte Mon Bébé is te bestellen bij www.babymaxi.nl

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt ouders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en rekbare draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, Boba Baby Carrier 3G, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Totseat en Je Porte Mon Bébé.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com