Nieuw: Ergonomic Solutions X-Frame Hand-Held tafelstandaard tablets

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 31-08-2012
Nieuw: Ergonomic Solutions X-Frame Hand-Held tafelstandaard tablets

Ergonomic Solution X-Frame technologie verbreedt de toepassingen van beveiliging en presentatie voor tablets, maakt in feite mogelijkheid om alle eisen van de tablet klant te bedienen met deze zeer flexibel ontwerp. Het combineert Ergonomic Solution traditionele focus op retail en kennis met een nieuwe esthetische vormgeving en de groeiende vraag en het gebruik van tablets.

Met vele variaties op toepassingen en soorten apparaten, montage-opties zijn meer divers dan ooit, flexibiliteit en stijl, terwijl er gezorgd wordt voor een passende beveiliging. X-Frame is de ideale oplossing voor een brede reeks van Android ™, iOS ™ en Windows ®-tablets. De flexibiliteit van het ontwerp, X-frame met gepatenteerde DuraTilt ™ ingebouwd kantelmechanisme kan gemakkelijk worden aangepast aan nieuwe tablets die in de toekomst op de markt gebracht worden.

Beveiliging is belangrijk. De tablets zijn kostbaar en zeer gewild. ClickSafe opties zijn beschikbaar voor toepassingen die een handheld of mobiele werking vereisen. Ergonomic Solution begrijpt technologie en technologie-integratie en dus begrijpen we de fysieke beveiliging die we nodig hebben.

X-Frame is een lichtgewicht, eenvoudig te hanteren, laag profiel oplossing welke het gebruik van de tablet nergens belemmerd, met een scala van beveiliging opties aangepast aan de toepassing en de situatie.

De mogelijke configuraties met de X-Frame

SPXFx01: Fixed position. Tablet vast gemonteerd, Kijkhoek (tilt 0-70 graden) kan aangepast worden.

SPXFx02: Axis orientation Tablet vast gemonteerd, Kijkhoek (tilt 0-70 graden) en Portrait/landscape aanpassing mogelijk.

SPXFx03: Hand-held Kijkhoek instelbaar (tilt 0-70 graden), tablet afneembaar, beveiligd tegen diefstal met Clicksafe kabelslot combinatie.

SPXFx04: Quick Release Kijkhoek (tilt 0-70 graden) en P/T instelbaar. Tablet kan geheel snel verwijderd worden met Clicksafe koppeling.

De X-Frame kent legio toepassingen in retail, horeca, museum, kantoor of beursgebruik. De flexibiliteit en kwaliteit staat borg voor jarenlang gebruik.

Beschikbaar voor iPad 1,2 & 3 en Samsung Galaxy TAB 10.1. Andere tablets op aanvraag.

Meer informatie op Tabletsolution.nl