Nieuw: Gear4 HouseParty 6 iPhone/iPod Speaker

Persbericht geplaatst door Trendigo op 04-06-2014
Nieuw: Gear4 HouseParty 6 iPhone/iPod Speaker
Heb je een iPhone* of iPod met Lightning aansluiting en zoek je een mooie stereo speaker voor in je woon- of slaapkamer? Zoek dan niet verder, want hier is de Gear4 HouseParty 6.
Prachtige vormgeving
De HouseParty 6 is een prachtige aanwinst voor elke kamer, hij is namelijk erg strak en mooi vormgegeven. De HouseParty 6 is de nieuwste speaker voor iPhone of iPod. De HouseParty 6 is uitgerust met de Lightning connector. Je kunt er je aangesloten iPod (iPod Touch 5G of iPod Nano 7G) of iPhone (iPhone 5/5S/5C) mee opladen als deze op de HouseParty 6 staat.
...en prima geluid
Het geluid wordt prima weergegeven met een volle bass door de ingebouwde bass poort. De HouseParty 6 van Gear4 is eenvoudig in te stellen, dus je kunt er zo mee aan de slag! De HouseParty 6 heeft een mooie mat metallic afwerking en een strakke grill. Hij misstaat op geen enkele plek in je huis.
Belangrijkste kenmerken:
- Lightning aansluiting voor iPhone/iPod
- Laadt de compatibele modellen op
- Bass poort voor verbeterde geluidsweergave en bass
- Eenvoudige, plug-and-play instelling
- 2 drivers van 2,7 inch
- Werkt op het lichtnet
- Afmetingen (HxBxD in mm): 150x330x130
- Gewicht: 1600 gram (1.6 kg)
Deze Gear4 HouseParty 6 Stereo Speaker is vanaf heden te koop bij Trendigo. Bestel hem via: http://www.trendigo.nl/gear4-hs001euk-houseparty-6-black-iphone-ipod-speaker