Nieuw gezicht bij RM Accountant & Adviseur

Persbericht geplaatst door BodeMedia op 11-02-2013
Nieuw gezicht bij RM Accountant & Adviseur

EMMELOORD - RM Accountant & Adviseur uit Emmeloord breidt per 1 maart uit. Marjolein van Schoonhoven komt Richard Machielsen vanaf die datum versterken. Van Schoonhoven zit in de laatste fase van haar post-HBO opleiding Accountancy en werkte de afgelopen 5,5 jaar bij Flynth Adviseurs en Accountants.

Door de komst van de nieuwe compagnon heeft RM Accountant & Adviseur nòg meer kennis in huis. ‘En zijn we nòg beter bereikbaar’, verzekert Machielsen. Verder verandert er niets aan het Emmeloordse bedrijf, dat nu ruim twee jaar bestaat.

‘Zelfs de naam hoeft niet te worden aangepast. RM staat vanaf nu voor Richard en Marjolein’, zegt Van Schoonhoven met een glimlach. ‘Alsof het zo had moeten zijn’, voegt Machielsen daar aan toe.

De twee accountants zien er naar uit om er samen voor te gaan. Machielsen: ‘Ik werkte altijd alleen. Ik had wel een fiscalist om mee te sparren, maar dat is anders dan een compagnon. Dat praat toch net iets gemakkelijker. En dat komt de kwaliteit van ons werk alleen maar ten goede.’

Die korte lijnen werken ook door richting de klant, weten de twee. ‘We blijven persoonlijk en vertrouwd, zoals ze van ons gewend zijn. Wij willen onze klanten echt kennen. Daardoor verliezen we nooit de grip op onze adviezen en weten we precies waar we het over hebben’, legt Van Schoonhoven uit.

De twee kersverse zakenpartners zijn oud-collega’s en kennen elkaar goed. ‘We delen dezelfde gedrevenheid. We zijn allebei leergierig en willen gewoon heel goed zijn in ons vak.’

RM Accountant & Adviseur is specialist in praktische ondersteuning voor MKB. Bijvoorbeeld als klankbord in een gesprek over de financiële situatie van bedrijven, voor hulp bij het aanvragen van subsidies of kredieten of het verzorgen van de complete administratie en belastingaangiften.

Meer weten? Kijk op www.rm-accountant.nl. Bellen kan ook op tel: 701090. RM Accountant & Adviseur is gevestigd aan de Ecu 2 in Emmeloord.