Nieuw: Heckler Design Windfall POS tafelstand iPad

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 13-11-2012
Nieuw: Heckler Design Windfall POS tafelstand iPad

Tafelstandaard en POS houder voor iPad 2 &3, Strak design met mooie afwerking. Vast te schroeven of los te presenteren. Inclusief draaitafel voor rotatie.

Mooi
Uw indrukwekkende winkel verdient beter dan een onhandige POS of iPad standaard. Windfall's elegant design straalt kracht uit, met behoud van de slanke profiel van de iPad. Monteer uw kassalade en bonprinter uit het zicht voor de ultieme point-of-sale ervaring.


Pivot en Slide
Windfall unieke Pivot-en-Slide design maakt het gemakkelijk om op het scherm handtekeningen te verkrijgen van uw klanten terwijl de iPad stevig aan de balie bevestigd is. En in tegenstelling tot concurrerende 'flip-over' ontwerpen, met de Windfall, kunnen u en uw klant tegelijkertijd naar het scherm kijkt. Pivot-en-Slide bevestigingsmateriaal bijgeleverd. Is er geen behoefte om te draaien? Geen probleem. U kunt ook de Windfall verankeren in een vaste positie.


Kensington Security Slot
Kunt u geen gaten boren in de balie? Geen zorgen. Windfall is voorzien van twee Kensington Security Slot aansluitingen; een naar voren gerichte en één aan de acterzijde. Dit betekent dat u discreet uw Windfall vastkunt maken aan bijvoorbeeld een tafelpoot via een Kensington Security Cable (slot niet inbegrepen) - ideaal voor het maken van ad-hoc point-of-sale-stations op beurzen en boerenmarkten.


Solide en veilig
Windfall's body is een ononderbroken stuk dik, laser gesneden staal, afgewerkt met duurzame, fijne-gepoedercoate toplaag. Uw iPad is gemonteerd in de Windfall met vier sabotagebestendige schroeven. Dit ontwerp zorgt voor de juiste hoeveelheid de veiligheid hit-en-run iPad diefstal in winkels te voorkomen. Montagegereedschap meegeleverd.


Zeker maar volledig functioneel
De Windfall houdt uw iPad veilig terwijl de camera's, luidsprekers, mobiele antenne, 30-pin poort, audio-aansluiting, en de home-button knop toegankelijk. Alleen de volume knoppen en scherm-rotatie-lock schakelaar niet toegankelijk zijn. Tip: u kunt snel toegang krijgen tot deze functies met een dubbele tik op de Home-button knop.


Symmetrische Ontwerp
Installeer een iPad in de Windfall met de Home knop aan de linker-of rechterkant. Hoe dan ook, blijven alle naar voren van de iPad sensoren en camera gedeblokkeerd. Gebruik Guided Access iOS-functie om de gebruiker toegang tot de hardware knoppen en software features te controleren - ideaal voor het maken kiosk installaties.

NIEUW! draaitafel Inbegrepen
Het installeren van Windfall is nu nog eenvoudiger. Elke Windfall wordt nu geleverd met een draaitafel (pivottable). Met draaitafel kunt u de Windfall veilig monteren op elk oppervlak zonder de noodzaak om een gat te boren. U kiest ervoor de draaitafel permanent te installeren met de meegeleverde, dubbelzijdig, peel & stick schijf of de enkelzijdige met peel & stick schijf van schuim. De draaitafel heeft een aansluitpunt voor een Kensington ClickSafe kabelslot (niet inbegrepen) voor extra flexibiliteit bij de installatie.

Compatibel met vele populaire Kaartlezers
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een eenvoudige point-of-sale systeem te creëren. Met een iPad en Square Register (nu alleen beschikbaar in USA en Canada), je bent in business. Windfall is compatibel met iDynamo MagTek's kaartlezer dit betekent dat u kunt gebruik maken van alle populaire oplossingen, zoals ShopKeep en Lavu, dat deze veelzijdige hardware te kunnen benutten. iZettle en VeriFone SAIL lezers werken ook prima met meevaller.

Tabletsolution.nl