Nieuw: Koopvoordenatuur.nl

Persbericht geplaatst door Koopvoordenatuur.nl op 25-02-2011
Nieuw: Koopvoordenatuur.nl

Steun gratis de natuur en win een ballonvaart

De Nederlandse natuur schreeuwt deze dagen harder om hulp dan ooit. Bezuinigingen van de Rijksoverheid zorgen er voor dat er tot 60% minder geld voor de natuur beschikbaar is. Als reactie daarop komt Landschap Noord-Holland nu met een vernieuwend initiatief waarmee iedereen zijn steentje kan bijdragen aan het behoud van de natuur: www.koopvoordenatuur.nl.

Via Koopvoordenatuur.nl kan iedereen de natuur financieel steunen zonder dat het hem/haar iets kost. Door een aankoop te doen bij één van de ca. 160 aangesloten webwinkels wordt er gemiddeld 4% van het aankoopbedrag door de betreffende winkel afgedragen aan de gekozen natuurorganisatie. Bovendien maken de gebruikers van Koopvoordenatuur.nl kans op een unieke ballonvaart over Noord-Holland.

Koopvoordenatuur.nl is een neutraal platform zonder winstoogmerk waar elke organisatie zich bij aan kan sluiten die zich inzet voor het behoud van de natuur. Tot nu toe zijn het IVN Zuid-Kennemerland en Landschap Noord-Holland betrokken. Draagt u de natuur ook een warm hart toe? Doe dan uw volgende aankoop via Koopvoordenatuur.nl en draag op deze manier gratis uw steentje bij.

deel deze pagina: