Nieuw logo Sytac

Persbericht geplaatst door Influx PR op 30-11-2016
Nieuw logo Sytac IT Consulting


Samenwerking, integrale oplossingen en continue verbindingen

Sytac IT Consulting, expert op het gebied van Java en front-end technologieën, heeft tijdens de J-Fall conferentie een nieuw logo geïntroduceerd. Sytac is een gespecialiseerd Java & Tester consultancy organisatie. Met ongeveer 200 consultants op project bij grote organisaties weet Sytac als geen ander hoe belangrijk het is voor de klant om de continuïteit en kwaliteit te borgen. Consultants hebben allemaal een gedegen achtergrond en minimaal 7 jaar praktijkervaring. Het nieuwe Sytac-logo dient als basis voor het verbeteren van de huisstijl en de website, die in het voorjaar van 2017 wordt doorgevoerd.

Het nieuwe logo is gebaseerd op de zeshoekige vorm als symbool van grenzeloze samenwerking, integrale oplossingen en continue verbindingen tussen verschillende technologieën. De verschillende tinten oranje staan voor gebalanceerde rust, perspectief en vertrouwen.
Sytac richt zich voornamelijk op organisaties in de luchtvaart, bancaire sector en overheid met het verzorgen van tijdelijke inhuur van Java & Tester expertise. Ook het inrichten van volledige (Scrum) teams en (turnkey) ontwikkelopdrachten behoort tot de core business.

Volgens Bert Kraaikamp, de CEO van Sytac die tien jaar geleden het bedrijf oprichtte, reflecteert het nieuwe logo de kracht en de plek die Sytac inneemt als gespecialiseerd Java & Tester consultancy organisatie. “Het nieuwe logo geeft de kernwaarden van Sytac goed weer. Dat wordt ook door klanten erkend. Mede hierdoor heeft Sytac zeer interessante en grote projecten en de waardering van onze klanten is zeer hoog. De jaarlijkse ‘bijna onstuimige’ maar gecontroleerde groei van Sytac is daaraan te danken. Dit is ook de grondslag voor de ontwikkeling van het nieuwe Sytac-logo met als achterliggend idee de duidelijke plek die Sytac inneemt: we hechten veel waarde aan kwaliteit en onze voorkeur om met bewezen technologieproducten en technieken te werken. Om up-to-date te blijven over nieuwe ontwikkelingen besteden wij natuurlijk ook veel aandacht aan kennisoverdracht.”

De klant kan ook voor (turn-key) ontwikkelopdrachten bij Sytac terecht voor Java backend/front-end en Mobile expertise. De ontwikkelopdracht kan zowel bij de klant, bij hun ontwikkelomgeving worden gerealiseerd, als op de ontwikkelomgeving bij Sytac in Haarlem. Twee maal per jaar wordt Sytac door de leveranciersmanagers van de klanten geëvalueerd en de gemiddelde score is 95%.

“Voordat wij een consultant voorstellen aan de klant, vinden wij het belangrijk om goed te begrijpen waaraan de consultant moet voldoen. Wij selecteren niet alleen op de technische maar ook op de persoonlijke skills. Uitsluitend bij een match die hoger is dan 90% stellen wij een van onze consultants voor”, aldus Kraaikamp.

Sytac IT Consulting - Rozenstraat 1 - 2011 LS Haarlem.
Tel. 023 532 09 32 – info@sytac.nl

Voor de redactie:

Over Sytac IT Consulting
Met meer dan 200 medewerkers in Nederland is Sytac de vertrouwde partner van vele grote bedrijven voor projecten in Java en Agile-ontwikkeling. Vanuit Haarlem (NL) en Milaan (I) werken de Sytac consultants zowel in heel Nederland als internationaal.
Meer informatie: www.sytac.nl
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: