Nieuw: Oranje broodtrommels met Koninklijke korting!

Persbericht geplaatst door Bij Kiki op 20-04-2013
Nieuw: Oranje broodtrommels met Koninklijke korting!

Nu te koop met Koninklijke korting: de knallendste Oranje t-shirts, tassen en broodtrommels van In de dop!

Nieuw: Oranje broodtrommels, van € 15,95 nu voor € 12,95!
In de dop heeft samen met MyMepal leuke oranje lunchboxen ontworpen speciaal voor de komende troonswisseling. Dus vanaf nu gaan de bammetjes mee naar school in één van de 5 Koninklijke Oranje broodtrommels. Cool: net als Willem-Alexander en Máxima lunchen uit een leuke gepersonaliseerde broodtrommel! De Oranje broodtrommels zijn tot en met Koninginnedag met korting te bestellen.

Oranje t-shirts, van € 19,95 nu voor € 14,95!
Voor alle Willem-Alexander's in de dop is er het neon oranje t-shirt met 'ik ben eindelijk koning'. En natuurlijk het t-shirt met de W van Willem... je eigen letter op een shirt!
Maar ook voor alle Amalia's, Alexia's en Ariane's in de dop zijn er leuke t-shirts met unieke grafische prints. Bijvoorbeeld het neon oranje shirt met 'ik ben eigenlijk prinses' of het shirt met een oranje smiley met kroon. Dat is lekker opvallen op 30 april!

Oranje tas, van € 12,95 nu voor € 9,95!
Alle Máxima's in de dop dragen de grappige tas met de tekst van een heel bekend liedje: 'Lexie, hou jij me tassie ff vast!' Nu ook verkrijgbaar met een eigen naam!


De broodtrommels worden bedrukt bij Mepal, hebben een super kwaliteit en zijn vaatwasmachinebestendig.
In de dop t-shirts zijn verkrijgbaar in 5 mooie kleuren, in maat 62 t/m 164. De nieuwe neon t-shirts zijn verkrijgbaar in 5 knallende neon kleuren, in maat 98 t/m maat 164.
De tassen van In de dop zijn gemaakt van 100% organische katoen en zijn verkrijgbaar in 11 mooie kleuren, in 2 maten. De originele prints worden met veel zorg gedrukt in de studio van In de dop.

Voor de redactie:

Voor meer informatie: www.indedop.nl