Nieuw! PFB Vanish+Chromabright©

Persbericht geplaatst door CRTEmotions op 18-11-2011
Nieuw! PFB Vanish+Chromabright©

PFB Vanish, het product tegen scheerirritatie, rode scheerbultjes, scheerpuistjes en ingegroeide haartjes is inmiddels niet meer weg te denken uit beautyland.

Nu komt PFB Products met een uitbreiding van de lijn, PFB Vanish + Chromabright©

Het enige 2-in-1 product op de markt dat niet alleen ingegroeide haartjes, scheerirritatie en rode bultjes tegen gaat, maar tegelijk donkere vlekjes en huidverkleuringen op een veilige manier lichter maakt zonder de huid te bleken.

Het probleem:

Veel mensen kennen het probleem van ingegroeide haartjes, scheerirritatie, rode scheerbultjes en verkleuringen van de huid/ donkere vlekjes na het ontharen.

De aanpak:

PFB Vanish + Chromabright© maakt de huid op een veilige manier lichter, zonder de huid te bleken, dit in tegenstelling tot producten die de huid wel bleken en vaak irritatie en gevoeligheid veroorzaken. Daarnaast pakt het de problemen van scheerirritatie, rode scheerbultjes, scheerpuistjes en ingegroeide haartjes aan op de vertrouwde wijze.

Chromabright© is ons nieuwe gepatenteerde ingrediënt dat de huid op een veilige manier lichter en stralender maakt zonder te bleken, terwijl het donkere vlekjes en huidverkleuringen als gevolg van ingegroeide haartjes en UV- straling tegen gaat.

PFBVanish + Chromabright© is in staat om tyrosinase activiteit te remmen met 37%.

Chromabright©was 45,9% effectiever in vergelijking met Kojic zuur op 30,2%.

Tyrosinase is een koperbevattende enzym aanwezig in planten en dierlijk weefsel dat de productie van melanine door oxidatie versnelt. Met andere woorden, tyrosinase veroorzaakt verkleuringen op de huid, maar bijvoorbeeld ook op geschild fruit.

PFB Vanish + Chromabright©

 • Verhelpt donkere vlekjes onder andere veroorzaakt door ingegroeide haartjes
 • Voorkomt en verhelpt ingegroeide haartjes
 • Voorkomt en verhelpt scheerirritatie, rode scheerbultjes en scheerpuistjes
 • PFB Vanish + Chromabright© kan op het gehele lichaam worden aangebracht en is geschikt voor mannen en vrouwen.

  Met PFB Vanish + Chromabright© ziet u binnen 24 tot 48 uur resultaat qua scheerirritatie, rode scheerbultjes, scheerpuistjes en ingegroeide haartjes.

  Resultaten qua huidverkleuringen 6 tot 8 weken.

  PFB Vanish + Chromabright© is verkrijgbaar in een elegante roller van 120ml met een adviesverkoopprijs van €24,95.

  Meer informatie over PFB Vanish + Chromabright© is te vinden op onze website http://www.pfbvanish.nl/pfb-chromabright-informatie.html

  =====================================================================

  Alleen voor journalisten: Voor meer informatie kunt u zich wenden tot CRT Emotions. info@pfbvanish.nl, Tel.: +31-164 231 109