Nieuw: RAM tablet. laptop en smartphone bevestigingen!

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 19-06-2012
Nieuw: RAM tablet. laptop en smartphone bevestigingen!

Gebaseerd op de ervaringen van ruim 2 jaar met de verkoop en eigen gebruik van RAM Mounts oplossingen bieden we op deze nieuwe website een breder en completer assortiment aan.

RAM Mounts is het revolutionaire, universele montage systeem waarmee u nagenoeg alle electronica bevestigt in elke situatie.
Beter dan op welke andere wijze dan ook, biedt RAM de mogelijkheid om veel diverse objecten op een gemakkelijke manier montage zeker te bevestigen. Kort geformuleerd: RAM bevestigd alles aan alles. Daarom luidt de slogan van dit Amerikaanse topproduct: RAM, fixes anything, anywhere.

RAM-Mounts zijn gemaakt van zeewaardig aluminium met een poedercoating, roestvast staal en rubberen kogelgewrichten. RAM is licht van gewicht, oersterk en corrosiebestendig. RAM is een uniek en zeer flexibel montagesysteem, gebaseerd op kogelgewrichten die verbazingwekkend zware items kunnen dragen. Het superieure systeem bewijst zich onder de meest ruige toepassingen met veel schokken en trillingen, sterk wisselende weercondities, binnen en buiten.

Van RAM Mounts onderdelen hebben wij een aantal veel verkochte sets samengesteld. Heeft u een andere maatwerk oplossing nodig neem dan contact op. RAM Mounting is modulair en op maat samen te stellen.

Informatie: www.rammounting.nl