Nieuw: reizen van de ViB*Club, platform voor vrouwen van nu

Persbericht geplaatst door Moonfish Text & PR op 24-01-2012
Nieuw: reizen van de ViB*Club, platform voor vrouwen van nu
Even helemaal tot rust komen tijdens een yoga-sessie, je ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen, je balans weer terugvinden via mindfulness workshops en ondertussen genieten van een prachtige omgeving: dat zijn de ingrediënten van het programma van de ViB*Club. Speciaal voor vrouwen van nu organiseert de ViB*Club reizen naar de mooiste plekjes in Europa.
Balans vinden
Een druk sociaal leven, een succesvolle carrière, een leuke moeder en een aantrekkelijke partner zijn: het valt tegenwoordig niet mee om als werkende vrouw alle ballen in de lucht te houden. Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen het lastig vinden om een balans te vinden tussen werk, kinderen en andere verantwoordelijkheden. Dat merkte ook Jessi Nabuurs, coach en gestalttherapeute, tijdens haar sessies met vrouwelijke cliënten.
,,Tijdens mijn coachingsessies spreek ik regelmatig vrouwen die behoorlijk gestresst zijn door alle rollen die ze perfect moeten spelen. Ze hebben vaak het gevoel nooit eens een break te hebben en lopen continu op hun tenen, met alle gevolgen van dien," aldus Jessi. ,,Dit zette me aan het denken. Ik heb in het verleden in de reiswereld gewerkt en besloot om reizen te gaan combineren met mijn werk als coach. Wanneer je helemaal in een andere omgeving bent kun je je namelijk beter focussen op je persoonlijke doelen en het hervinden van je kracht." Samen met haar goede vriendin Yvon Ivens, psychologe, yogadocente en mindfulnesstrainer ontstond het idee voor de ViB*Club: een platform speciaal voor die multitaskende vrouwen van nu.

Het ViB*programma
De ViB*Club biedt een programma dat gericht is op lichaam en geest. Dit wordt bereikt tijdens een 7-daagse reis waarin onder meer yoga, mindfulness en inspirerende workshops in persoonlijke ontwikkeling worden aangeboden. Dit alles in een idyllische omgeving, zoals een rustieke villa op Ibiza of een mooie gîte in de Franse Pyreneeën. ,,De bedoeling is dat er ruimte en tijd is voor inspanning en ontspanning, dat je er achter komt waar je energie van krijgt en ontdekt waar je ook alweer blij van wordt," aldus Yvons Ivens. ,,Maar het mag ook luchtig zijn," vervolgt ze. ,,Als je zin hebt om met een boek aan het zwembad te zitten of in je eentje de omgeving wilt ontdekken kan dat ook.'' Ook na afloop van de reis biedt de ViB*Club diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld een (online) coachingtraject in te gaan en de maandelijkse cirkel van aandacht, groepsbijeenkomsten rondom een bepaald thema.

Reis naar jezelf
De reizen die de ViB*Club organiseert zijn helemaal toegespitst op vrouwen van nu: drukbezet maar met de behoefte ook eens stil te staan bij het leven. Door de opzet zijn de reizen van de ViB*Club uitermate geschikt voor groepen van maximaal 12 personen, je kunt deze alleen of samen met een vriendin boeken. De bestemmingen die de ViB*Club aanbiedt zijn vooralsnog het rustige Noord-Ibiza, de Ardennen en de Pyreneeën. Het doel is om het reisaanbod in de toekomst uit te breiden naar meerdere Europese bestemmingen.

Over de ViB*Club
De ViB*Club is een platform gespecialiseerd in begeleiding van hoogopgeleide, multitaskende vrouwen. Bij de ViB*club kun je persoonlijke ontwikkelingsreizen boeken, workshops volgen, ervaringen uitwisselen met andere gelijkgestemde vrouwen en (online) coaching vinden om (opnieuw) in balans te komen en deze vast te houden. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door Jessi Nabuurs en Yvon Ivens en is gevestigd in Amsterdam. De eerste reis gaat naar Noord-Ibiza en vindt plaats van zondag 27 mei t/m zaterdag 2 juni. Kosten € 999.

Voor de redactie:

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Ravianne van Vliet, Moonfish Text & PR,