Nieuw schrijfplatform: SPAT

Persbericht geplaatst door lisad95 op 19-01-2016
SPAT Logo
Utrecht, 19 januari 2016 - Halverwege 2015 is SPAT opgericht door drie ambitieuze studentes van de Universiteit Utrecht. SPAT is een digitaal schrijfplatform voor aanstormend talent, die jonge talenten met een affiniteit voor journalistiek een podium biedt om hun vaardigheden te ontwikkelen en zichzelf te profileren.

Bij SPAT krijgen redacteurs de ruimte om te schrijven over onderwerpen op het gebied van Media, Cultuur en Lifestyle waar zij geïnteresseerd in zijn, zonder dat iemand achter de schermen hun schrijfvrijheid beperkt. Voor de lezer biedt het een uitstekende mogelijkheid om achtergrondartikelen over toegankelijke onderwerpen met een academische invalshoek te lezen. SPAT is daarom een uniek concept, omdat het jonge startende journalisten de ruimte geeft om aan hun CV te werken en tegelijkertijd de lezer de kans biedt om gratis artikelen te lezen van deze professionals in wording.

Op www.spatonline.nl leest u geen beschrijvende, maar kritische stukken. SPAT publiceert dagelijks gratis kritische achtergrondartikelen over toegankelijke onderwerpen, maar wel met een wetenschappelijke invalshoek. SPAT wil namelijk kennis delen met iedereen.

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie over SPAT en haar missie. U kunt ten alle tijden onze PR en Communicatiemanager Lisa Dekker bereiken via haar e-mailadres: lisadekker@spatonline.nl. Of neem eens een kijkje op de website of op onze social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Google+ of LinkedIn.
deel deze pagina: