Nieuw spannend boek, Chinese meisjes door Ingrid Aanen

Persbericht geplaatst door Ingrid op 22-10-2016
Chinese meisjes
Inmiddels al weer het derde boek van Ingrid Aanen. Chinese meisjes is een spannend, vlot geschreven verhaal over bedrog, verleiding, misdaad en vriendschap. Het verhaal speelt zich gedeeltelijk af in China en verder in Nederland. Naast dat het een makkelijk leesbaar boek is met de nodige actie is het verhaal ook een aanklacht tegen internationale vrouwenhandel. Meer info over het boek of de schrijfster kunt u vinden op haar website www.ingridaanen.nl

Korte inhoud boek:
Twee Chinese meisjes, Huan en Li-Ming. Huan is opgegroeid op het platteland in China. Huans vader is wanhopig door de financiƫle wurggreep waar de familie in verkeert. Hij verkoopt zijn dochter aan een handelaar die haar een gouden toekomst voorspelt. Huan vertrekt met een paar andere vrouwen naar het verre Nederland. Haar nieuwe baas Pasha lijkt in eerste instantie met hen begaan.
Li-Ming is als klein kind geadopteerd door Nederlandse ouders. De relatie met haar adoptiemoeder is echter verre van optimaal. Door een dramatische gebeurtenis in het gezin loopt ze van huis weg. Wat gebeurt er met beide meisjes? Wat wil de agressieve nachtclubeigenaar Berat van ze? Zullen ze in staat zijn elkaar te helpen? Een spannend verhaal over bedrog, verleiding, misdaad en vriendschap.
deel deze pagina: