Nieuwe artikelen binnen uit de Marokkaanse stad Fes

Persbericht geplaatst door Arabian Night op 08-12-2012
Nieuwe artikelen binnen uit de Marokkaanse stad Fes

Arabian Night is een webshop in Marokkaanse artikelen gevestigd in Helmond. De artikelen in de webshop zijn ambachtsproducten uit Marokko (met name uit de stad Fes), handgemaakt en eventueel ook handbeschilderd. Artikelen kunnen verzonden worden, maar mogen ook afgehaald worden, dat scheelt verzendkosten!

Fes is één van de vier koningssteden van Marokko met bijna 1 miljoen inwoners.Daarnaast is Fes echt bekend als ambachtsstad van Marokko. Je kunt dan denken aan leer, tapijten, aardewerk, koperen artikelen, zilver en goud, etc.

Onlangs (december 2012) is weer een nieuwe zending vanuit Marokko gearriveerd en inmiddels staan er weer vele nieuwe artikelen op de site. Deze keer zijn handgemaakte rieten tassen, Marokkaanse theepotje, Marokkaanse suikerpotjes en hele mooie spiegels gearriveerd.

De schrijfster van dit stuk (Wil Bergmann-Hillen) is vaak in Fes geweest en nog steeds verliefd op deze prachtige stad. Daarom ben ik onder andere een webshop begonnen om prachtige artikelen uit Fes te gaan verkopen, zie http://www.arabiannight.nl/

Wilt u weten waarom ik een speciale band heb met Marokko, lees dan eens http://www.arabiannight.nl/over-ons.html

Arabian Night is ook te volgen en te liken op facebook www.facebook.com/webshopArabianNight

en op twitter www.twitter.com/xarabiannightx