Nieuwe campagne Consolid: ‘Patricia heeft ogen in haar rug’

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 05-10-2011
Nieuwe campagne Consolid: ‘Patricia heeft ogen in haar rug’

Consolid is gestart met een nieuwe campagne om haar positie binnen het domein vervoer en veiligheid beter voor het voetlicht te brengen. De campagne is ontwikkeld door Propaganda uit Amsterdam. Het laat in beeld en woord de beleving van de medewerkers van Consolid zien. Er zijn op dit moment vier verschillende uitingen: de vrachtwagenchauffeur, de beveiliger, de buschauffeur en de treinmachinist. Met slogans als: ‘Henk is een geboren netwerker’, ‘Omar heeft een zesde zintuig’, ‘Patricia heeft ogen in haar rug’ en ‘Ed heeft nog nooit een trein gemist’, worden de specifieke kenmerken van de medewerkers benoemd en richt de campagne zich dus met name op het menselijke aspect, op de emotie. Voor Consolid een geheel nieuwe invalshoek, welke erg goed bij het bedrijf past.

Consolid is een familiebedrijf en in 20 jaar uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau voor vervoer en veiligheid. Dat is te danken aan de medewerkers die in dienst zijn van Consolid. Dennis en Arian Mortier, beiden directeur Consolid: ‘We zijn een grote familie. Een optelsom van zo’n 1250 individuen die iets bijzonders met elkaar gemeen hebben, liefde voor het vak. Dit hebben we lang als vanzelfsprekend beschouwd, maar daarmee doen we onze mensen en onze organisatie tekort. Daarom hebben we besloten een reclamecampagne te ontwikkelen. Niet omdat wij onszelf graag op de borst willen slaan, maar omdat iedereen best mag weten hoe trots wij op onze mensen en organisatie zijn.’

De komende maanden wordt de campagne uitgerold met behulp van print, buitenreclame en radiospotjes. Ook worden de nieuwe beelden gebruikt op de website van Consolid.

Voor de redactie:

Alleen voor de pers, meer informatie: Cees Splinter, marketingmanager Consolid, 06 - 5349 8279

Als bijlage treft u advertenties en fotografie aan die u rechtenvrij mag gebruiken.