Nieuwe iPad app; Tafelkluis, de leukste manier om tafels te oefenen!

Persbericht geplaatst door Qink op 16-02-2012

Kinderen vinden het leuk om met computers en apps op smartphones en tablets te spelen. Qink en Graaf ICT lanceerden in 2011 de iPhone app Tafelkluis, de leukste educatieve app om rekentafels te oefenen. Wegens het doorslaande succes van de Tafelkluis heeft Qink besloten een versie uit te brengen voor de iPad én is er voor zowel de iPhone als voor de iPad een gratis lite versie te downloaden in de App Store. De volledige versies voor iPhone en iPad kosten beiden € 1,59.


De betaalde versie van de Tafelkluis iPhone app is reeds vele malen gedownload en staat in de top 25 van de categorie onderwijs. De app is zo vormgegeven dat het voor kinderen een leuke en uitdagende game is om rekentafels te oefenen. Bovendien voldoet Tafelkluis aan de richtlijnen van het basisonderwijs voor wat betreft de snelheid van beantwoorden van de sommen.

Tafelkluis houdt per speler een tafeloverzicht bij. Zo kan het kind zien welke tafels al geoefend zijn en hoe dat is verlopen. Ouders krijgen hiermee ook inzicht in de vorderingen van hun kind.

Tafelkluis Lite is een verkorte versie van de betaalde Tafelkluis app en is ideaal om kennis te maken met Tafelkluis.

Samenwerking
Tafelkluis is ontwikkeld door Qink en Graaf ICT. Qink is een marketing- en communicatiebureau, gespecialiseerd in de doelgroepen kinderen, ouders en basisscholen. Qink adviseert, inspireert, ontwikkelt en realiseert voor, door en met kinderen. www.qink.nl
Graaf ICT is gespecialiseerd in de ontwikkeling van iPhone en iPad applicaties. www.graafict.nl

Voor de redactie:

NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie, beeldmateriaal of een promocode kunt u contact opnemen met:
Qink
Marion Verschuijten
[T] 06 - 10 76 07 21
[E] marion@qink.nl
[Twitter] @QinkMV

deel deze pagina: