Nieuwe iPad app van Kronos biedt real-time workforce management

Persbericht geplaatst door bluechilli op 13-11-2012

Brussel, 13 november 2012.- Kronos,de wereldleider in oplossingen voor het beheer van werkkrachten (Workforce Management), stelde vandaag Workforce Tablet™voor. Een handige applicatie voor iPad met een aantrekkelijk design. Deze app biedt HR-verantwoordelijken, dankzij geo-localisatie, in real-time specifieke informatie over werkgegevens van een bepaalde site of winkel. Op die manier kunnen werkkrachten meteen beter beheerd worden.

Belangrijkste feiten & samenvatting

 • Workforce Tablet is een geïntegreerde oplossing voor tablets, specifiek ontworpen voor de iPad van Apple, die een onmiddellijke verbinding biedt van eender waar met de Workforce Central software van Kronos ®.
 • Workforce Tablet verbindt het gebruiksgemak en de mogelijkheden van een mobiele applicatie voor het beheer van werkkrachten met de verwerkingskracht, het grote scherm met rijke en dynamische beeldvorming en de gebruiksvriendelijkheid van een iPad. De eenvoud biedt een aangename gebruikerservaring, zonder dat een specifieke opleiding vereist is. De belangrijkste functionaliteiten zijn:
 • Analytische dashboards – Kant-en-klare dashboards op maat van een bepaalde sector, met KPI’s (Key Performance Indicators) en gedetailleerde rapporten voor het management en verantwoordelijken op verschillende niveaus, vereenvoudigen het beslissingsproces door in real-time veranderingen aan te bevelen voor een behoud van het productie-, kwaliteit- en dienstenniveau.
 • GeoSensing– Stelt managers die verantwoordelijk zijn voor verschillende diensten of geografische zones in staat om hun locatie meteen te identificeren om zo toegang te krijgen tot alle pertinente informatie (lijst van werknemers, planning, job-omschrijvingen, …)eigen aan de site of winkel waar ze zich bevinden. Dankzij GeoSensing, is alle nodige informatie bij de hand en wordt er geen tijd verloren met opzoekingwerken in lange lijsten met werknemers en allerhande andere informatie.
 • Planning– Verantwoordelijken kunnen uurroosters aanmaken, betalingscodes toevoegen of verwijderen en met het gebruik van oproep-lijsten uurroosters aan werknemers toewijzen. Uurroosters kunnen bewerkt en gemakkelijk versleept worden om meteen aanpassingen door te voeren. Managers kunnen ook ter plekke rapporten opvragen om bijvoorbeeld na te gaan welke impact overuren hebben op de organisatie.
 • Toewijzing van personeel– Biedt een visuele indicatie van een over- of onderbezetting van alle diensten. Verantwoordelijken kunnen zien of de toewijzingen overeenstemmen met de vraag en kunnen werknemersprofielen met de nodige skills verslepen om in real time te voldoen aan de werkelijke vraag. Toewijzingen van de dagen ervoor kunnen geraadpleegd worden om tendensen te analyseren bij de evaluatie van toekomstige noden inzake personeel.
 • Goedkeuring van werktijdfiches – De verantwoordelijken kunnen de werktijdfiches goedkeuren en kijken waar mobiele werknemers prikken (in functie van de bestaande wetgeving). De verbetering van onregelmatigheden vermeld op de werktijdfiches, zoals een ontbrekende, vroege of late priktijd, versnelt de uitvoering van dagdagelijkse taken, terwijl het in real time bijhouden van alle informatie betreffende het beheer van de werkkracht automatisch in het systeem gebeurd.
 • Kronos Workforce Tablet is beschikbaar in de App Store van Apple.
 • De Kronos iPad-applicatie is nu beschikbaar in het Nederlands, het Engels, het Spaans, het Frans en het vereenvoudigde en traditionele Chinees.
 • Wat ze ervan denken:

 • Bill Bartow, Vice-Voorzitter Global Product Management bij Kronos “iPads zijn veelzijdige en intuïtieve instrumenten. Met een mobiele handigheid die in de buurt komt van een smartphone en een scherm dat bijna zo groot is als dat van een laptop, bieden ze het beste van twee werelden en zijn ze de manier waarop bedrijven beheerd worden aan het veranderen. Door managers een toegang te bieden tot hun oplossing voor werkkrachtbeheer waar en wanneer ze maar willen op hun iPad, stellen we hen in staat hun personeel efficiënt en meteen te beheren door middel van simpele bewegingen: verslepen, scrollen, knijpen, enz. Workforce Tablet brengt het mobiel beheer van personeel naar een hoger niveau.”
 • Mark Smith, CEO en Chief Research Officer bij Ventana Research “Het gebruik van iPad verandert de manier van werken van bedrijven. Onze Next GenerationWorkforce Management studie toonde al dat 28% van de bedrijven ze al gebruiken en dat 34% voorziet ze voor een eerste keer aan te kopen in 2013. De lancering van Kronos Tablet biedt verantwoordelijken applicaties en analysetools, die hen in staat stellen productiever te zijn en de hoofddoelstellingen en nieuwe initiatieven van hun organisatie ook te realiseren. Kronos Tablet is uiterst gebruiksvriendelijk. Bedrijven moeten dit nieuwe aanbod bestuderen en ontdekken hoe Kronos innoveert op het vlak van de manier waarop werkkrachten beheerd worden en het werk wordt uitgevoerd.”
 • Links en nuttige informatie

 • Dit bericht wordt verspreid tijdens KronosWorks in Las Vegas, het wereldwijd Kronos evenement dat in het teken staat van het Workforce Management en dat plaatsvindt van 11 tot 14 november.
 • Volg KronosWorks live op Twitter#KronosWorks12.
 • Volg Kronos op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, en YouTube.
 • Consulteerde Kronos blogs.
 • Neem een kijkje opTime Well Spentvoor een ludieke kijk op het beheer van werkkrachten.
 • Over Kronos
  Kronos is wereldleider in Cloud-gebaseerde oplossingen voor het beheer van werkkrachten. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maken van de Fortune1000 ®–gebruikenKronos-software om de arbeidskost te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Voor extra informatie over de oplossingen van Kronos voor het beheer van tijd, activiteiten, planningen en afwezigheden, maar ook HR analysetools op maat van een welbepaalde sector, surf naar onze site: www.kronosglobal.be.

  Kronos: Workforce Innovation That Works™

  Perscontact
  Luc Engelbos – Blue Chilli
  Tel: +32 495 30 29 99
  Email: luc@bluechilli.be