Nieuwe Lifestyle Blog Online: Lifeandyou.nl

Persbericht geplaatst door rooszuur op 31-05-2011
Nieuwe Lifestyle Blog Online: Lifeandyou.nl

Begin mei is er een nieuwe lifestyle-blog online gegaan. Deze blog is (gezien de onderwerpen) vooral gericht op vrouwen tussen de 25 en de 45 jaar. Het zal niet toevallig zijn, aangezien de schrijfster Loes (achternaam onbekend) zelf een vrouw van 29 jaar is.

Waar gaat het over?

De onderwerpen lopen uiteen van ‘hoe overleef ik een familieweekend’, tot een artikel over horlogetelefoons. Sommige artikelen zijn puur informatief van aard, in andere artikelen vind je links naar websites waar je de beschreven artikelen of diensten kunt kopen.

Wat heb ik er aan?

Het leuke aan de nieuwe blog http://www.lifeandyou.nl/ is dat Loes heel uiteenlopende onderwerpen behandelt, waarbij ze zich geen blad voor de mond neemt. Een beetje verwend komt ze soms wel over, maar over het algemeen kunnen vrouwen zich denk ik goed in haar verhalen herkennen. Daarnaast is het een goede manier om ideeën op te doen over bijvoorbeeld cadeautjes, vakanties en lekker eten.

De onderwerpen lijken lukraak gekozen te zijn. De ene keer door een opmerking van een vriendin, de andere keer door een twitter tweet. Loes is zelf ook actief op Twitter, onder de naam @LoesandLife.

deel deze pagina: