Nieuwe look & feel website Davinci Groep

Persbericht geplaatst door Davinci op 04-02-2014

Helder, modern, duidelijk en ‘what you see is what you get’

AMSTERDAM – 4 februari 2014 - Met de ingebruikname van de nieuwe indeling en vormgeving van de website voorziet Davinci de bezoekers in waar de meeste vraag naar is: duidelijkheid en overzicht. Dat is ook de manier waarop Davinci met haar klanten omgaat, aldus Dirk Jan Lassing, marketing manager bij Davinci. De ontwikkelaar van technologieën voor onder meer digitale tekstanalyse, procesoptimalisatie, fraudedetectie en verbetering van datakwaliteit houdt niet van omwegen. De aanpak is recht op het doel af. Dat geldt ook voor de site. ‘Wie nu op de site komt heeft direct overzicht in wat we kunnen en waarover we kunnen adviseren, in welke markten we dat (vooral) doen en wie onze belangrijkste klanten zijn.’

Lassing is, behalve van de strakke navigatie, vooral gecharmeerd van de modernisering van het uiterlijk van de site. ‘Die illustreert nu veel beter dat we een moderne organisatie zijn met een heldere visie. Een visie op de ontwikkelingen in de markt, bij de klanten en in de technologie die onze oplossingen faciliteert. Mooi, fraai vormgegeven, maar altijd recht op het doel af. Geen verborgen informatie, geen addertjes onder het gras. Alles is heel duidelijk en ‘what you see is what you get’. Een echte ‘no nonsens’ site waar de bezoeker direct inzicht heeft in waar Davinci voor staat en wat we kunnen.’

Met de introductie van deze website in de nieuwe stijl (www.davincigroep.nl) is naar de buitenwereld uniformiteit en eenheid gecreëerd voor de hele Davinci organisatie. Dat geldt zowel voor de vestigingen in Nederland als de buitenlandse vestigingen.

Over Davinci
Davinci is een ervaren ICT-adviesorganisatie en specialist in softwareoplossingen voor procesautomatisering in de financiële sector. Davinci staat voor resultaat behalen voor haar klanten en onderscheidt zich door betrouwbaarheid en pragmatisch en innovatief werk. Davinci is actief in diverse markten, waaronder de financiële dienstverlening, notariaat en membership organisaties. Davinci is goed in het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken rondom proces- en ketenoptimalisatie, project- en programmamanagement, softwareontwikkeling en implementatie.

Davinci is opgericht in 1991 en heeft momenteel ruim 180 medewerkers in dienst, waarvan een deel in Bratislava (Slowakije) waar de softwareontwikkeling plaats vindt. Onder deze medewerkers bevinden zich ruim 50 business consultants.

www.davincigroep.nl

Voor de redactie:

Contact:
Dirk Jan Lassing - Marketing & Sales Davinci
T +31 (0)20 550 37 50
M +31 (0)6 28 46 98 93
F +31 (0)20 550 37 55
www.davincigroep.nl