Nieuwe matrassen of boxspring kopen best bewaarde beautygeheim

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 16-05-2014

In eerste instantie dacht ik dat mijn goede vriendin haar gezicht had laten doen ofzo. Ze zag er veel frisser uit. Haar donkere wallen onder haar ogen waren compleet verdwenen. Dus vroeg ik haar hoe het kwam dat ze niet langer zo’n vermoeide indruk maakte. Nou, er bleek helemaal geen injectienaald of scalpel aan te pas gekomen te zijn. Haar beautygeheim bleek een goede nachtrust! Zij en haar man hadden nieuwe matrassen gekocht bij Luxebedden.nl. een beddenspeciaalzaak. Ze waren in de showroom in Uden geweest en waren daar direct geslaagd. Sindsdien sliepen ze veel beter en dat was te zien ook.

Dat wilde ik ook natuurlijk! Het ledikant dat mijn vriend en ik thuis hadden staan, hebben we gekocht toen we samen gingen wonen. Toch alweer ruim 7 jaar geleden. Hoog tijd deze te vervangen. Tja, en toen ik Martin wees op het feit dat de aanschaf van nieuwe matrassen vele malen goedkoper is dan een facelift en de nodige Botox injecties, ging hij overstag.

Helaas lukte het me niet Martin mee te krijgen naar de showroom, maar gelukkig kun je bij Luxebedden.nl ook alles online bestellen. Dat is eigenlijk ook veel makkelijker. Dus hebben we samen het aanbod bekeken. Martin had best oren naar een nieuw bed. Want wie wil er nu niet iedere ochtend fit en uitgeslapen wakker worden? Als snel viel ons oog op een mooie boxspring. Een model met een chique en luxe uitstraling. Een boxspring kopen hebben we nooit eerder gedaan, laat staan online, maar het model was prachtig en het bestelsysteem bleek heel eenvoudig. Bleek dat er ook helemaal geen bezorgkosten bijkwamen. Des te meer reden te kiezen voor luxebedden.nl.

Inmiddels hebben al een paar van mijn collega’s gevraagd hoe het komt dat ik niet langer van die donkere kringen onder mijn ogen heb. Enthousiast vertel ik ze dan mijn beautygeheim. Een bed of boxspring kopen bij Luxebedden.nl. De meeste reageerden verbaasd. Dat een goede nachtrust zoveel impact kan hebben!