Nieuwe namen, nieuwe feesten, nieuwe tips, nieuwe uitbreidingen en een festival minder

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 05-11-2011
Nieuwe namen, nieuwe feesten, nieuwe tips, nieuwe uitbreidingen en een festival minder

FestivalLife: Alle updates over festivals uit Nederland & België!
Nieuwe namen, nieuwe feesten, nieuwe tips, nieuwe uitbreidingen en een festival minder

Afgelopen week is er veel gebeurd, verschillende festivals hebben nieuwe namen onthuld, er doen geruchten rondom line-ups. Tevens werden afgelopen week verschillende tiplijsten geopend op het internet door verschillende festivals, zodat hun bezoeker de beste ervaringen krijgen door zelf invloed uit te oefenen.

Zo hebben Sziget, Groezrock, DOUR Festival en Rock Werchter tiplijsten gemaakt. Dus wil jij invloed uitoefenen op een van deze festivals, de line-up of andere zaken. Ga dan snel naar hun officiële websites of facebookpagina’s en stemmen maar. Alle festivals hebben aangegeven serieus om te gaan met deze stemmen.

Naast deze tiplijsten zijn er ook een aantal nieuwe namen met betrekking tot line-ups. Zo heeft Dokk’em Open Air de eerste twee nieuwe namen bekend gemaakt: Death Angels and Trail of Tears. Het Roadburn Festival in Tilburg heeft deze week ook weer z’n boekje open gedaan. Barn Owl, Purson, Hammers of Misfortune, Urfaust, Lord Vicar, Orchid en Sigiriya komen ook naar Roadburn 2012.

Er was meer goed nieuws, Mysteryland is bezig met de gemeente om het festival uit te breiden. Ze willen het festivalpubliek meer bieden dan op één dag mogelijk is. Ze willen graag een meerdaagse festival organiseren. Ander goed nieuws, Sziget heeft de prijzen voor 2012 bekend gemaakt, je weet dus waar je al voor moet gaan sparen! Ook Dokk’em Open Air, Play! En Loveland komen met nieuwe data voor 2012. Loveland komt niet zomaar met nieuwe data, maar met 2 nieuwe data voor twee geheel nieuwe feesten op oudejaarsavond!

Er was niet alleen maar goed nieuws deze week. De burgemeester van Amsterdam heeft aangegeven dat er geen grote feesten meer mogen worden gegeven volgend jaar Koninginnedag in de binnenstad van Amsterdam. Het feest van Radio 538 op het museumplein en van Slam FM op het Rembrandtplein kunnen o.a. niet meer door gaan en hebben nieuwe locaties toegewezen gekregen. Deze feesten mogen niet meer in de binnenstad gegeven worden vanwege het steeds groter wordende publiek en steeds meer problemen met agressiviteit en alcohol. Daarnaast is er ook slecht nieuws in Den Haag. The Hague Jazz festival is failliet verklaard door de rechtbank van Den Haag, het festival had al langer problemen met hun financiën. Jammer maar helaas zal er volgend jaar geen spetterende zevende editie van dit leuke festival komen.

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com