Nieuwe online marktplaats voor hooi

Persbericht geplaatst door dialogical op 31-07-2012
Nieuwe online marktplaats voor hooi

Als pony's en paardhouder vond Rene Reijtenbagh de markt voor hooi onvoldoende transparant. “Er was weinig zicht op het lokale aanbod en hoe de prijzen werden bepaald”, zegt hij. Na wat marktonderzoek was het idee voor het bouwen van een online marktplaats al snel geboren.

Onlangs is Rene Reijtenbagh met ondersteuning van een online marketing bureau Hooimarkt.nl gestart. Via deze marktplaats kunnen handelaren, boeren, hobbyboeren en paarden- & ponybezitters vraag en aanbod van hooi en toebehoren zelf regelen. Een unieke service voor een hele specifieke markt. “De dienst is gratis en via het verhuren van banner ruimte kunnen we de kosten dekken”, zegt Rene.

Hooimarkt.nl is voor relevante adverteerders een interessante nichemarkt. Zeker als er straks veel gebruik van wordt gemaakt en de marktplaats vele bezoekers per dag genereert. Denk voor “banner advertising” aan fabrikanten van landbouwmachines, gespecialiseerde bouwbedrijven voor de agrarische sector, toeleveranciers, etc.

In samenwerking met het online marketing bureau www.stoopsimon.nl wordt er een “plan de campagne” ontwikkeld om snel traffic naar website te genereren. “Hooimarkt.nl moet binnen nu en een jaar een begrip worden bij alle relevante doelgroepen”, zegt Rene.

Hooimarkt.nl, de speld in de hooiberg.

Voor de redactie:

Voor meer informatie betreffende Hooimarkt.nl kunt u contact opnemen met Rene Reijtenbagh, telefoon: 026-4463933.

Wilt u adverteren op Hooimarkt.nl? Neem dan contact op met Ron Simon, telefoon: 085-7730155 of simon@stoopsimon.nl

deel deze pagina: