Nieuwe opleiding tot Regenesis-Healing energetisch therapeut.

Persbericht geplaatst door GSchewpel op 04-05-2012
Nieuwe opleiding tot Regenesis-Healing energetisch therapeut.

Robert Rasmusson, de beroemde Amerikaanse energetische healer heeft meer dan 60 jaar praktijkervaring gebundeld tot een van de krachtigste energetische natuurgeneeskundige methoden ooit.
Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy hebben na een lange voorbereiding en een zeer intensieve training de complete jaaropleiding naar Nederland kunnen halen zodat men deze indrukwekkende energetische natuurgeneeswijze Regenesis-Healing (opnieuw ontstaan of hergeboorte) ook in Europa kan leren.

Regenesis-Healing is een complementaire geneeswijze met het energetische aspect als invalshoek. De energetische therapie is in Nederland, wat omvang betreft, de grootste onder de complementaire geneeswijzen. Jaarlijks worden er 1½ tot 2 miljoen behandelingen gegeven. Op basis van het aantal mensen dat gebruik maakt van de energetische therapie kan gesteld worden dat deze in een grote maatschappelijke behoefte voorziet.

• Zoek je een brede basis met energetische technieken om na slechts in één jaar aan de slag te kunnen als therapeut of coach
• Wil je mensen ondersteunen bij het gebruik van hun zelfhelend vermogen?
• Wil je mensen beter zien worden die via de reguliere geneeskunde uitbehandeld zijn?
• Wil je de wonderen ervaren waar het zelf genezend vermogen toe in staat is?
• Wil je andere mensen de weg wijzen naar innerlijke rust, acceptatie, een positief zelfbeeld en een leven vanuit het hart?
• Geniet je ervan om mensen te zien stralen als ze contact maken met hun potentieel?
• Zou je een inspirerende opleiding tot energetisch therapeut/coach willen volgen, in een kleine groep, met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?
• Ben je al bezig als hulpverlener en wil je jouw aanbod en competenties uitbreiden met energetische technieken waarmee je cliënten flexibel en effectief kunt ondersteunen?
• Wil je een methode leren die gebaseerd is op de praktijk, dus heel veel doen en weinig theorie?
Dan is de opleiding tot Regenesis-Healing energetisch therapeut iets voor jou.

“Regenesis-Healing” het vervolg op de introductie workshop Regenesis-Touch en de door Richard Gordon gemaakte eigen versie Quantum-Touch Level I.
In één jaar leer je een dusdanig krachtige en uitgebreide energetische Healing methode dat het resultaat op zijn minst vergeleken kan worden met een 4-jarige HBO opleiding. De opleiding bestaat uit 4 weekenden van 3 dagen waarin de focus ligt op praktijkervaring, er wordt dus veel geoefend met mede cursisten. Daarnaast kan je onbeperkt deelnemen aan de maandelijkse oefendagen. De theorie is tot het minimum beperkt zodat veel tijd besteed kan worden aan de werkelijke essentie van genezing. Bij de opleiding horen drie handboeken van Robert Rasmusson waarin alles lesstof tot in detail wordt beschreven.
De totaalprijs inclusief certificering bedraagt slechts 2250,- euro. De oefendagen zijn vrijblijvend en kosten 25,- euro per dag (ca. 12 x per jaar).
Voor meer informatie over de Regenesis-Healing therapie, klik hier

Vaardigheden
Regenesis-Healing energetisch therapeuten kunnen na de opleiding cliënten behandelen met problemen van fysieke, emotionele, psychische en neurologische aard, zowel chronische als niet-chronisch. Uit onderzoek is bekend dat het overgrote deel (84%) van de patiënten zegt baat te hebben gevonden bij de behandeling door energetisch therapeuten.
Voor Regenesis-Healing kan je terecht bij de Quantum-Academy.

Energie medicijn zonder bijwerkingen, een prachtige missie.
Het is vooral aan Robert Rasmusson te danken dat de energetische natuurgeneeswijze de afgelopen jaren door honderdduizenden mensen wordt beoefend. Toen hij zijn Healing methode in 1985 aan het grote publiek voorstelde zorgde dit meteen voor een doorbraak in de gevestigde orde van de vele toen nog vaak mystieke methoden. Zijn zeer krachtige methode is door iedereen eenvoudig te leren en je hoeft er geen speciale gaven voor hebben. Robert Rasmusson ’s methode is zelfs zo krachtig en effectief dat deze een onderdeel werd van het studie programma van artsen en verpleegkundigen in opleiding aan de Columbia Pacific University in Californië.

Het was Robert Rasmusson ’s missie om aan te tonen dat iedereen het vermogen bezit om zichzelf te genezen en vooral ook om anderen te mogen leren het zelf genezend vermogen van het lichaam tot op celniveau aan te spreken waardoor genezing kan plaatsvinden. Deze missie wordt nu voortgezet door Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos.
Robert Rasmusson ‘s introductie workshops Regenesis-Touch maakte hem wereldberoemd, zijn duizenden demonstraties die hij over de hele wereld gaf overtuigden mensen van de ongelooflijke mogelijkheden van de energetische geneeskunst. Richard Gordon maakte er een eigen versie van en schreef er later een boek over wat hij Quantum-Touch noemde. Door dit boek is het werk van Rasmusson de laatste jaren nog meer onder de aandacht gekomen.
Voor meer informatie over de introductie workshop Regenesis-Touch Level I, klik hier.

De Quantum-Academy is aangesloten bij het Centraal register kort beroeps onderwijs. De Academy hanteert de gedragscode van de Association of Quantum-Healing, deze zijn: rechtszekerheid, zorgvuldigheid, gelijkheid, onpartijdigheid, eerlijkheid, integriteit, transparantie, correctheid en betrouwbaarheid.
De Quantum-Academy is vrijgesteld van BTW. De opleiding kan indien van toepassing opgegeven worden aan de belastingen voor een belastingteruggave betreffende kort beroepsonderwijs.
De Quantum-Academy voor Regenesis-Healing workshops en opleidingen

Voor de redactie:

ons tel nr is 0651799683

deel deze pagina: