Nieuwe studiemethoden, ook voor vaarbewijs

Persbericht geplaatst door Clickr op 19-06-2013

Smartfone en tablet
Je kunt je de wereld niet meer voorstellen zonder smartfone en tablet. Overal en wanneer je wilt, kun je informatie delen. Soms irritant maar vaak ook heel handig.

Trainen in ‘verloren’ tijd
Dankzij de moderne communicatie middelen kun je de tijd die je doorbrengt in een wachtkamer, trein, vertrekhal, enz. prima gebruiken om wat vragen te oefenen.

Online trainen en leren speciaal voor smartfone en tablet
Sinds kort is er een speciaal voor de smartfone (iphone en android) en tablet een online examentrainer voor het vaarbewijs ontwikkeld. Je kunt onbeperkt vragen oefenen en eindeloos veel examens maken. Voor meer informatie kijk op http://www.watersportcursussen.nl/


Nieuwe ontwikkelingen vaarbewijsexamen

Gratis examendatum verplaatsen
Het komt regelmatig voor dat mensen eerst een examendatum vastleggen en dan pas gaan leren en er al lerend achter komen dat ze toch meer tijd nodig hebben. Sinds kort kunt u tot een week voor het examen de examendatum gratis naar een later tijdstip verschuiven.

Meer vragen
Vanaf 1 september 2013 zal het examen Klein Vaarbewijs niet meer uit 30, maar uit 40 vragen bestaan. Meer vragen hoeft niet te betekenen dat het moeilijker wordt. Het is afwachten hoe dit uitpakt. Voor meer informatie kijk op http://www.vamex.nl/ .

Ben Ros,
Vaarbewijsopleidingen (VBO)
Info@benros.nl
www.benros.nl